Xiaomi Mi Mix 2: Noul teaser video îți arată un ecran aproape fără margini

Xiaomi Mi Mix 2: Noul teaser video îți arată un ecran aproape fără margini

Xiaomi Mi Mix 2 ar putea avea un ecran demn de Cartea Recordurilor, având în vedere noul teaser video pentru telefon.

Xiaomi a dat tonul telefoanelor fără margini, având în vedere lansarea lui Mi Mix, de anul trecut. Mai toți producătorii se axează acum pe acest design, cu excepția celor de la Sony, iar Xiaomi vede asta și vine cu un răspuns. Astfel, Xiaomi Mi Mix 2, care ar putea fi lansat în aproximativ două săptămâni, ar putea avea bezeluri de doar 1-2% din suprafața telefonului.

Poate că numele Philippe Starck nu-ți sună cunoscut, dar dacă ai fost atent la știrile despre Xiaomi Mi Mix, ai fi aflat că designerul francez a contribuit la crearea primului telefon comercial care renunță la margini. Se prea poate ca acesta să fi avut ceva de spus și în legătură cu smartphone-ul de anul acesta.

Într-un videoclip postat pe pagina sa, Starck dezvăluie designul conceptual al lui Mi Mix 2, pe care inițial l-ai putea confunda cu un S8+. Curând, însă, vei observa diferențele și lipsa aproape completă a marginilor. În timp ce S8 și S8+ mai au margini sus și jos, acesta mai are doar o mică porțiune în partea de jos și aproape deloc sus.

Ce ne trezește interesul este marginea de jos, considerabil mai subțire decât cea a telefonului de anul trecut. Pe modelul de anul trecut, în partea de jos se regăseau senzorii și camera, iar acum pare să nu mai fie nimic acolo. La o privire mai atentă, însă, se pot distinge anumite elemente și ne putem aștepta ca smartphone-ul să aibă totuși o cameră frontală.

Rămâne de văzut cum va arăta, în final, telefonul, dar ne putem aștepta să fie unul pe cinste, cu o diagonală a display-ului de 6,4 inci.

Citește și: