16 iun. 2017 | 15:23

Cum arată XStation, consola hibrid care e o combinație de PS4 și Xbox One [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum arată XStation, consola hibrid care e o combinație de PS4 și Xbox One [VIDEO]

Războiul consolelor se poartă de ani buni între Sony și Microsoft. PlayStation vs Xbox este o luptă care a împărțit în două tabere toți gamerii care preferă consolele. Nimeni nu mai știe ce să aleagă, ofertele ambilor producători fiind destul de bune. Un fan împătimit al jocurilor pe consolă a încercat să facă pace în acest război. A creat un hibrid între modelele de top Xbox One și PlayStation 4 care nu arată deloc rău.

Modder-ul de console EdsJunk a postat un filmuleț pe YouTube prin care ne arată rodul imaginației sale. El a refuzat să-și cumpere ambele console, situație care s-ar fi dovedit costisitoare și greu de manageriat din punct de vedere al spațiului și al conexiunilor. În schimb, a decis să construiască propria versiune a consolei ideale, o combinație imposibilă între Xbox One și PlayStation 4. A denumit-o simbolic XStation.

Consola hibrid nu este nici pe departe atât de mare pe cât te-ai aștepta și înglobează ambele sisteme sub o singură carcasă într-un mod foarte eficient și inteligent. Modderul a lăsat pe carcasa lui XStation un singur port HDMI iar trecerea de la un sistem la altul se face printr-un simplu buton. Consola are și două sloturi Blu-Ray, aferente XBox-ului și PlayStation-ului, notează Slashgear.

XStation este însă o consolă destul de grea, având în vedere că integrează ambele sisteme, astfel că nu e gândită pentru mobilitate. De asemenea, ea nu dispune de un display propriu, ca alte console modate de EdsJunk, trebuind astfel s-o conectezi la un televizor. Evident, ea nu va fi pusă în vânzare. Dacă vrei să-ți achiziționezi o consolă și nu știi ce să alegi, îți recomand acest articol pentru a-ți face o idee mai bună asupra avantajelor și dezavantajelor fiecăruia. În plus, tot aici vei găsi o listă cu toate jocurile exclusive din 2017 care s-au lansat sau urmează să se lanseze pe cele două platforme.