WhatsApp te lasă să ștergi mesajele trimise, în sfârșit

WhatsApp te lasă să ștergi mesajele trimise, în sfârșit

Cea mai nouă versiune de WhatsApp îți permite să ștergi mesajele expediate, ca să nu le mai regreți.

WhatsApp este una dintre aplicațiile de chat cele mai populare de pe mapamond, cu peste 1,2 miliarde de utilizatori. Pentru a-și menține relevanța în piață, implementează deseori actualizări menite să-ți facă viața mai ușoară. Unele dintre ele sunt mai obscure și trec neobservate, în timp ce altele au fost așteptate cu sufletul la gură de câțiva ani. În ceea de a doua categorie intră update-ul publicat în urmă cu câteva zile.

Dacă ești utilizator de iPhone sau Android, ai face bine să te asiguri că rulezi cea mai recentă versiune de WhatsApp. În acest scop, intră la secțiunea Updates sau Actualizări din Google Play sau Apple AppStore. Deși procesul de propagare al noii funcții se va întinde pe parcursul următoarelor săptămâni, important este că a început.

De acum înainte, vei putea șterge mesajele expediate pe WhatsApp, în așa fel încât să nu le mai vadă destinatarul. Deși procesul în sine este surprinzător de simplu, există limitări importante pe care ar fi bine să le ai în vedere. Pentru a șterge un mesaj pe WhatsApp, ții degetul pe el câteva momente și optezi pentru Delete.

Poți șterge un mesaj pe WhatsApp, cu condiția să nu fi trecut mai mult de șapte minute din momentul expedierii. Dacă persoana de la capătul firului a citit mesajul înainte să-l ștergi, nu ai ce să faci. Un mesaj șters va fi înlocuit în conversație cu textul ”Acest mesaj a fost șters”(This message was deleted). Este foarte important să ai în vedere că noua opțiune va funcționa cum trebuie doar dacă toți participanții la conversație rulează cea mai recentă versiune de WhatsApp. În orice alte condiții, gestul de a șterge un mesaj îl va elimina doar din conversația ta, nu și din fluxul de replici de pe ecranul destinatarului.

Citește și: