Vodafone promite ofertă la cartelă, indiferent de rețea

Vodafone promite ofertă la cartelă, indiferent de rețea

Vodafone anunță începerea campaniei de reduceri și bonusuri pentru Crăciun și prima piață pe care vine cu ofertă este prepay.

În campania de Crăciun, Vodafone oferă utilizatorilor de servicii mobile posibilitatea de a primi în rețeaua sa bonusuri de date în funcție de traficul de date consumat. Pentru a beneficia de el, clienții din alte rețele trebuie să descarce pe iPhone din App Store sau pe Android din Google Play aplicația NetPrimești, creată pentru măsurarea traficului de date. Odată instalată, aplicația va contoriza consumul realizat de utilizator în rețeaua proprie.

Bonusul de date este acumulat în aplicație timp de 14 zile, după care devine disponibil și poate fi folosit pe o cartelă. Ca să îl poată accesa, utilizatorul trebuie să introducă în aplicație un număr de Cartelă Vodafone, fie că este unul nou sau deja existent în rețeaua Vodafone. După ce introduce numărul, utilizatorul primește de asemenea 30GB bonus de pornire. Oferta este pentru persoane fizice.

Pe baza aceluiași mecanism promovat încă din primăvară, clienții înscriși deja în campania „Net Folosești, Net Primești“ vor continua să primească bonusuri de până la 30GB la fiecare 28 de zile. Și, firesc, cei din campanie pot chema alți prieteni care să folosească același mecanism pentru recompensare. Nu în ultimul rând, bonusul de date poate fi folosit pe-o cartelă Vodafone, dar asta cred că era evident.

Vodafone susține că în campanie poate fi înscrisă orice persoană, indiferent de tipul de serviciu pe care îl folosește – cartelă preplătită sau abonament – și de rețea. Bonusurile de date pot fi folosite de persoanele înrolate astfel pe o cartelă Vodafone. Merită reținut că demersul companiei este în aceeași perioadă în care Telekom promovează intens oferta cu net nelimitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: