25 oct. 2017 | 18:59

Vodafone lansează abonamente speciale

ACTUALITATE
Vodafone lansează abonamente speciale

După Supernet 4.5G, Vodafone vine cu un anunț despre abonamente. Noua oferte cuprinde niște pachete speciale, ca să plătești mai puțin.

Vodafone a anunțat că lansează noi abonamente ale căror costuri se adaptează în funcție de nevoile dinamice de comunicare ale companiilor. Astfel, costul lunar al abonamentului se adaptează automat în funcție de consumul de date înregistrat în luna respectivă, iar acesta scade dacă volumul de date inclus în abonament nu este consumat.

Pachetul de abonamente dinamice prevede și că nu va fi modificat costul maxim, față de cel prevăzut în contract. Vodafone susține că soluția este o premieră națională și e dedicată companiilor din toată țara, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate. Acoperă atât nevoile naționale de comunicare, cât și pe cele de roaming.

De exemplu, abonamentul Dynamic Prime National, pe lângă beneficii de voce, include 1GB de date mobile pentru șase euro. Dacă un angajat utilizează 1,5GB de date mobile, costul abonamentului pentru acea lună va fi de șapte euro. Totodată, dacă un utilizator utilizează doar 0,5GB de date mobile, compania va plăti doar cinci euro în luna respectivă pentru abonamentul acesta. Astfel, compania are control deplin pe costul de date și nu plătește mai mult de limitele prestabilite.

Noul portofoliu include trei tipuri de abonamente dinamice cu internet mobil exclusiv național, cu internet mobil în Spațiul Economic European și cu internet pentru laptop și tabletă exclusiv național. Dacă nu ești client business, poți spera ca această strategie să fie adusă, în câteva luni sau ani, spre abonamentele clienților obișnuiți.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele