Oferta Telekom îți aduce net nelimitat pentru Facebook, Netflix și altele

Telekom continuă campania cu internet nelimitat pe telefon și anunță opțiuni noi pentru cartela de cinci euro. Astfel, ai pe telefon un centru de divertisment.

Telekom susține că duce mai departe promisiunea #Netliberare pe telefon și continuă cu utilizatorii serviciilor preplătite. Astfel, vor avea pe telefon, cu oferta aceasta, YouTube nelimitat și trafic de date gratuit în alte aplicaţii de video streaming. Creditul este de cinci euro pe lună.

Traficul de date gratuit şi nelimitat pe telefon poate fi folosit pentru vizionarea şi încărcarea conţinutului video pe cele mai populare platforme: YouTube, HBO Go, Netflix, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV. În plus, ai pe telefon și trafic gratuit în Facebook, Messenger, WhatsApp şi 30GB / 30 de zile de net la viteze 4G, dacă ești utilizatori al cartelei Telekom.

Telekom mai spune că noile oferte sunt perfect adaptate obiceiurilor de consum pe telefon şi preferinţelor utilizatorilor. „Ce putem observa, în special în rândul tinerilor, este o creştere explozivă a utilizării internetului pe telefon, iar social media şi conţinutul video sunt de departe principalele tipuri de conţinut pe care aceştia le accesează zilnic. După trafic gratuit în Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, cartela Telekom vine acum cu şi mai multe beneficii de date“, a declarat Frantisek Mala, director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale, Telekom România.

Cu oferta de net nelimitat pe telefon, Telekom concurează direct cu Digi Mobil, care s-a lăudat mereu cu minutele nelimitate și internetul mobil din plin. Astfel, la Telekom ai acces nelimitat la internet, fără limită de trafic, prin 4G pentru toate abonamentele noi şi pentru contractele prelungite sau portate. Asta a fost anunțul din 24 octombrie. Am comparat cele două opțiuni aici. Acum, dincolo de abonamente, Telekom merge spre prepay, o opțiune preferată de mulți utilizatori. Și dacă ai prepay, dar n-ai telefon, ar trebui să cauți unul la un leu. Da, e disponibil doar la abonament, dar prețul tot e mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: