Umbre II: ce o să vezi în noul sezon al celui mai bun serial românesc

Cel de-al doilea sezon din Umbre urmează să-și facă debutul pe HBO, spre bucuria românilor, dar și a altor cinefili  din 16 țări.

Primul episod din Umbre II va fi difuzat pe 12 noiembrie. Cel mai bun serial românesc s-a lăsat destul de mult așteptat, însă cu un motiv. Nu numai că acțiunea și personajele sunt mult mai individualizate și bine conturate, dar și durata unui episod va fi de aproape 60 de minute, comparativ cu vreo 45 de minute, cât aveau episoadele din primul sezon.

Umbre II apare la aproximativ trei ani de la difuzarea primului. Dacă îl credem pe cuvânt pe Șerban Pavlu, protagonistul serialului numit Relu, Umbre II va fi o explozie de imaginație artistică. Nu numai că apar personaje noi, cel puțin interesante, dar fiecare dintre ele va dezvolta o poveste proprie. Cel de-al doilea sezon va întrece succesul primului, cu o acțiune mult mai întunecată și brutală, dar și mai spectaculoasă.

În ultimele episoade din primul Umbre, Relu bate palma cu mafiotul Toma pentru a-l lichida pe Căpitanu’, dar află că Magda așteaptă un copil cu băiatul dușmanului. Acțiunea întortocheată și imprevizibilă își face loc și în acest sezon, iar deciziile, care trag după sine și consecințe, vor avea un cuvânt de spus în fiecare episod, sub forma unui punct culminant. Primul episod al celui de-al doilea sezon Umbre aduce în prim-plan nunta fiicei lui Relu, Magda, de la Clubul Snagov. În tot acest timp în care oamenii petrec și se bucură, mai mult sau mai puțin, de evenimentul la care iau parte, în parcare are loc un incident între un șofer de tir și un șofer misterios.

Umbre II va fi difuzat în 16 țări din Europa, printre care România, Polonia, Bulgaria, Croația, Macedonia, Norvegia, Finlanda, Spania și altele. Cel mai popular și de succes serial românesc a implicat munca a peste 80 de profesioniști, pentru ca în mai puțin de două luni totul să fie pus cap la cap. 

Poate că nimeni nu se aștepta ca primul sezon din Umbre să prindă atât de repede publicul. Finalul primului sezon ne-a lăsat cu foarte multe semne de întrebare și doar un al doilea sezon din Umbre ne-ar putea lămuri cu privire la ce se întâmplă cu Relu, cu familia sa, cu prietenii și cu dușmanii pe care și i-a făcut între timp, pentru că taximetria nu aducea prea mulți bani, iar omul trebuia să pună ceva pe masă.

Citește și: