Umbre sezonul 2 are o dată de lansare oficială

Umbre sezonul 2 s-a lăsat așteptat, mai ales după succesul înregistrat de primul sezon, iar acum avem și o dată oficială de lansare pentru serial.

Primul sezon din Umbre a fost neașteptat de bun și a prins repede la public, oamenii cerând insistent și un al doilea sezon din serial. Finalul primului sezon ne-a lăsat cu foarte multe semne de întrebare și doar un al doilea sezon din Umbre ne-ar putea lămuri cu privire la ce se întâmplă cu Relu, cu familia sa, cu prietenii și cu dușmanii pe care și i-a făcut între timp, pentru că taximetria nu aducea prea mulți bani, iar omul trebuia să pună ceva pe masă.

În luna mai am văzut și primul trailer pentru serial, pe care îl puteți revedea mai sus. Am revăzut trailerul pentru Umbre sezonul 2 și lucrurile merg la alt nivel, ridicând ștacheta deja plasată destul de sus de primul sezon.

Ce am urmărit cu atenție și n-am văzut este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale primului sezon, nea Puiu. Cu toții am sperat ca nea Puiu să facă o nefăcută și să îl facă pe Tănase, însă soarta nu pare de partea lui. Firește, nu putem trece cu vederea că poate trailerul este construit special în așa fel încât să nu-l vedem pe nea Puiu, dar probabil că teoria este cam distantă de realitate.

În schimb, vedem multe personaje noi, care sunt gata să facă tot ce trebuie pentru a-și atinge scopurile. Se pare că Relu ajunge mai apropiat Toma, care nu se sfiește să dea câteva pilde de-a lungul trailerului. Vedem câteva scene filmate într-un port, astfel că probabil acțiunea se îndreaptă către ”cei de la Constanța”, despre care știm încă din sezonul 1. Între noile personaje se numără Emilian, un polițist care comite și fapte ilegale sub acoperirea uniformei, dar și Nicu, adevăratul cap al lumii interlope din București și fratele Căpitanului.

Sezonul 2 din Umbre se lansează oficial pe 12 noiembrie, atât în România, cât și în alte 16 țări din Europa, unde HBO are o prezență.

Citește și: