Primul trailer Avengers: Infinity War este aici și este tot ce ne-am putut dori

După o lungă așteptare, Marvel a lansat primul trailer pentru filmul în care supereroii pe care îi iubim se reunesc – Avengers: Infinity War.

Trailerul confirmă așteptările pe care le aveam – filmul acesta va fi unul din cele mai mari producții Marvel. Va uni echipa Răzbunătorilor, a Gardienilor Galaxiei și a celorlalți supereroi Marvel din ultimul deceniu. Toți supereroii vor lucra împreună pentru a-l învinge pe Thanos. Pe acest mare villain îl așteptam din 2012. Atunci am înțeles cât de mare este amenințarea lui în scena de după credite din primul film Avengers.

De asemenea, trailerul sugerează că noul film ar putea aduce moartea unor personaje îndrăgite. O veche teorie a fanilor, care spune că Vision va fi ucis de Thanos, pare să se adeverească.

Marvel a arătat deja în iulie un teaser, la Disney’s D23 Expo, și încă o dată la San Diego Comic-Con. Chiar și așa, doar o parte din fani s-au putut bucura atunci de teaser. Pentru majoritatea fanilor, trailerul acesta reprezintă prima întâlire oficială cu noul film.

Avengers: Infinity War va fi un film atât de cuprinzător încât va fi împărțit în două. În 2019 va apărea a doua parte, care încă nu a primit un nume.

A fost lansat și primul poster al filmului, iar Tom Holland, interpretul lui Spider-Man, a anunțat acest lucru mai devreme decât de obicei. Nu degeaba colegii lui spun că nu se pricepe să țină secrete.

 

Avengers: Infinity War va apărea în cinematografe în data de 4 mai, 2018. Până atunci, încă ne putem delecta cu Thor: Ragnarok, care încă rulează în cinematografe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge