Tot ce trebuie să știți despre HTC Ocean, iminentul telefon de top

Tot ce trebuie să știți despre HTC Ocean, iminentul telefon de top

Printre cele mai așteptate telefoane de top din perioada imediat următoare se numără HTC Ocean. Terminalul a fost subiectul multor zvonuri și acestea nu par să se oprească.

De câteva săptămâni au apărut online tot mai multe detalii legate de un smartphone HTC cu o configurație de top. În perioada de dezvoltare, aceasta se pare că a purtat numele de HTC U, dar va ajunge în magazine cu numele de HTC Ocean sau HTC U Ocean. În contextul în care compania taiwaneză a început 2017 cu lansarea celor două HTC U Play și HTC U Ultra, nu este deloc exclus să continue același nomenclator HTC U și în cazul viitorului său vârf de gamă.

Vizavi de detalii care vor aduce noul telefon în fața concurenței, o prezentarea internă a celor de la HTC tocmai a ajuns online prin intermediul celor de la Android Headline.  Dacă o parcurgeți cu atenție, prea puține lucruri mai sunt de aflat despre respectivul gadget în cadrul lansării sale oficiale care va avea loc în câteva săptămâni.

HTC Ocean va fi construit în jurul unui procesor Snapdragon 835 și, în funcție de varianta pe care o veți achiziționa, veți avea 4GB RAM și 64GB de spațiu sau 6GB RAM și 128GB spațiu. Panoul folosit va avea o diagonală de 5,5 inci și o rezoluție nativă WQHD. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.1 Nougat, iar acumulatorul va avea o autonomie specificată de 3000 mAh. Pentru încărcare rapidă, va folosi tehnologia Quick Charge 3.0.

După cum am văzut și zilele trecute, telefonul nu va avea nici un buton pe margini sau pe partea din față. În schimb, se pare că va incorpora pe laterale o serie de senzori – Edge Sensors. Astfel, în momentul în care strângi telefonul mai tare, vei putea executa diverse sarcini și vei putea rula anumite aplicații, precum Camera. Dacă tot va ajunge în magazine până la finele acestei luni, rămâne să vedem care va fi prețul pentru HTC Ocean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: