Au apărut online primele imagini cu viitorul HTC U

Au apărut online primele imagini cu viitorul HTC U

Deși cei de la HTC nu mai sunt asociați de mult timp cu gadgeturi de top populare, asta nu înseamnă că se dau bătuți. Se pare că lucrează intens la HTC U.

În ultimele săptămâni au început să circule online tot mai multe detalii despre un iminent smartphone high end al celor de la HTC. Acesta se pare că va ajunge în magazine cu numele de HTC U și va fi un concurent serios pentru Galaxy S8, LG G6 sau Huawei P10. Merită reținut că nu există nici un comunicat oficial din partea HTC pe marginea subiectului și că nu este exclus ca acesta să fie un proiect care nu se va materializa niciodată.

Dacă se confirmă, HTC U va fi următorul smartphone de top al HTC. Aceasta va fi disponibil într-o varietate semnificativă de culori, printre care și un vișiniu metalic. Nu ne dăm seama însă din randarea de mai sus dacă va avea sau nu o carcasă metalică sau din plastic. Luând în calcult specificațiile hardware vehiculate, cel mai probabil va utiliza însă o combinație de materiale premium.

Conform unei postări recente pe AnTuTu, telefonul HTC U ar urma să fie construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu o rezoluție nativă de 1440 x 2560 pixeli. Procesorul folosit va fi un Snapdragon 835 de la Qualcomm pe care îl vom vedea în 2017 ca fiind folosit în foarte multe terminale de top de la majoritatea producătorilor de smartphone-uri. Cantitatea de memorie RAM rămâne la 4GB, în timp ce procesorul grafic va fi un Adreno 540. Spațiul de stocare va fi de 128GB, cel puțin în anumite variante ale produsului. Un pic ciudat va fi faptul că pe partea din față vom avea parte de o cameră de 16 megapixeli, în timp ce pe spate va fi una de 12 megapixeli.

Pe lângă prezența portului USB C la baza aparatului, merită menționată absența tuturor butoanelor de orice fel din randarea de mai sus. Momentan, nu este foarte clar cum au reușit chinezii să înlocuiască utilitatea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: