Noua funcție de la Tinder te „ajută“ să te porți și mai ciudat

Noua funcție de la Tinder te „ajută“ să te porți și mai ciudat

Tinder testează o funcționalitate a aplicației care să te ajute să fii la curent cu match-urile noi sau cu pozele de pe Instagram.

Tinder este cea mai populară platformă matrimonială la momentul actual. Deși are câțiva ani de când ți-a dat cea ai vrut, sex sau relații, lumea încă nu s-a plictisit de aplicație și, cu noua actualizrea, Tinder speră să nu o facă prea curând.

Dacă încă ești fan, vei fi bucuros să afli că aplicația testează o nouă funcționalitate, denumită Feed, care să-ți arate actualizările în timp real ale match-urilor tale. Acestea includ imagini noi de profil, postări în Instagram și Spotify Top Artists, atât timp cât un utilizator are conectate conturile Instagram sau Spotify cu Tinder.

Utilizatorii vor putea să comenteze la toate postările din feed, ceea ce înseamnă că vor putea să-ți lase comentarii la fotografiile de pe Tinder. Oamenii petrec mai mult timp pe Instagram, iar Tinder știe că utilizatorii ies din aplicație ca să intre pe cealaltă. Acum nu trebuie să o părăsești, pentru că le vei avea pe amândouă legate. Astfel, dacă dai match și nu ai curaj să inițiezi o conversație, poți urmări activitatea persoanei respective, a adică poți vedea când își schimbă pozele, și, poate-poate îți faci curaj să o bagi în seamă.

Numai persoanele cu care ai match vor apărea în feed-ul tău. Deocamdată, funcția e disponibilă doar în Canada, Noua Zeelandă și Australia, dar să sperăm că ajunge la noi curând. Până atunci, e bine să știi că dacă vrei să-ți maximizezi șansele ai și Plus, și Gold. Fiecare vine cu diverse beneficii, dar cele mai utile sunt că ai număr mai mare de super likes și poți schimba localizarea.

Deocamdată, Tinder rămâne cea mai populară aplicație de matrimoniale și e disponibilă și în versiune web, în caz că ți se pare că ești limitat doar la telefon.