Instagram elimină poate cea mai frumoasă opțiune pentru Stories

Instagram elimină poate cea mai frumoasă opțiune pentru Stories

Instagram Stories e o opțiune copiată de la Snapchat, dar Facebook a implementat-o mai bine. Acum o modifică radical.

Instagram introduce noi caracteristici pe aplicația ta, destinate stories-urilor. Nu de puține ori ai avut povești interesante sau care pur și simplu ți-au plăcut atât de mult, încât ai fost dezamăgit că după 24 de ore dispar, deși te așteptai la asta. Ei bine, de acum situația nu o să se mai repete și asta pentru că Instagram va avea grijă de ele. Totuși, asta ar putea fi o veste proastă pentru cei care apreciau că totul ține doar 24 de ore și apoi acea poză, acel video dispar pentru totdeauna.

Instagram va avea în aplicație o secțiune unde-ți poți păstra montajele foto și video. Astfel, vei putea crea un story pe profilul tău și să-l lași acolo pentru totdeauna și nu există nici limite de câte poți crea și salva. Acest lucru este destul de util celebrităților, de exemplu, care pot crea o poveste cu obiectele pentru care fac publicitate și să o lase pe profilul lor mai mult de 24 de ore pentru a genera mai multe vizionări decât ar fi putut obține într-o singură zi. Sigur, tu vei strânge doar afișări nemonetizate.

De altfel, ar putea încuraja mai multe companii să utilizeze Instagram. Publicațiile, de exemplu, își pot pune mai multe știri pe pagina lor de profil, deci o modalitate gratuită de a-și face expune articolele unui public mai mare. În „Archives Storiese, ori de câte ori o poveste pe care ai publicat-o expiră, vei găsi salvările într-o bază de date privată, pe care numai tu o poți accesa. În această arhivă, poți apăsa pe orice poveste pentru a o vedea. De acolo, o poți adăuga la un story nou sau poți să o distribui ca postare propriu-zisă.

Scopul inițial pentru Stories a fost de a reduce presiunea care vine odată cu postările online, iar această modalitate a încurajat mai mulți oameni să pună conținut diversificat mai des. Până la urmă, în 24 de ore dispărea, fără să fie indexat undeva. Abilitatea de a păstra un Story, atât cât vrei și cât ai nevoie, nu schimbă neapărat acest lucru, deoarece utilizatorii nu sunt obligați să republice. Totuși, dispare puțin din magia celor 24 de ore.