Tinder ajunge oficial pe PC-uri printr-o versiune web

Amatorii de Tinder nu mai sunt obligați să folosească un smartphone pentru a-și găsi un partener de discuții. Acum pot apela la varianta web.

Tinder s-a lansat în septembrie 2012. De atunci, a devenit cea mai populară aplicație de mobile din această categorie. Până la această oră însă, singura soluție prin care curioșii își puteau găsi perechea prin Tinder, implica utilizarea unei aplicații de mobil. Cei care vor însă să porteze aceeași experiență pe laptop, tocmai au câștigat această posibilitate.

Tinder este disponibil pentru orice PC-uri și Mac-uri într-o versiune web. Varianta online incorporează aceleași funcții pe care le îndrăgiți de pe smartphone, dar este evident că scopul ei principal este de a facilita interacțiunea în format text. Dacă scrieți mai repede pe tastatura de la laptop decât pe mobil, puteți impresiona mai ușor partenerul sau partenera de dialog cu cuvinte alese. Cu alte cuvinte, partea de mesagerie este cea mai importantă în Tinder pe web.

Pe de altă parte, gestul celor de la Tinder poate fi perceput și ca facilitând adopția aplicației în zone în care o conexiune 4G pe mobile nu este foarte răspândită. În plus, cei care au smartphone-uri cu o cantitate redusă de memorie RAM și au întâmpinat dificultăți majore în a folosi Tinder pe mobile, o pot face acum de pe laptop.

Un pic ciudat va fi faptul că amatorii de Tinder vor putea folosi serviciul chiar și în puținele momente în care nu stau cu telefonul în mână. Poți utiliza Tinder când ești la muncă cu laptopul în față sau la un curs. Tinder Online este disponibil din acest moment oriunde pe glob. Este suficient să intri pe Tinder.com și să te autentifici cu contul de Facebook. Dacă întâmpini vreo problemă, mai așteptă o zi sau două și toate ar trebui să fie remediate.

02:18 30.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video