De acum, poți să agăți pe Tinder direct de pe calculator

De acum, poți să agăți pe Tinder direct de pe calculator

Dacă te-ai plictisit să dai swipe pe Tinder folosind telefonul, începând de acum te poți muta pe un ecran mai mare, direct în browser.

Tinder Online este cea mai nouă variantă a aplicației de dating, iar dacă așteptai să dai swipe și pe alte platforme decât pe telefon, de acum o poți face.

Inițial, platforma Tinder Online a fost disponibilă în variantă beta în câteva țări, Argentina, Brazilia, Columbia, Filipine, Indonezia, Italia, Mexic și Suedia. Lucrurile au evoluat rapid, iar acum ai ocazia să folosești noua aplicație și din România.

Să stai pe Tinder direct pe calculator poate fi riscant, însă aplicația are de gând să te ajute și în privința asta. În interfață vei găsi o pictogramă a unei serviete, astfel că ești la doar un click distanță de a trece în Work Mode, iar platforma se va transforma într-o pagină de Google Docs cu informații care să dea impresia că ești cufundat în muncă.

Directorul de produs Brian Norgard spune că, deși aplicația a fost mult timp nativă pentru telefoane, varianta web a fost creată pentru a-i ajuta pe utilizatorii din piețele în curs de dezvoltare, care nu au telefoane suficient de performante și cu spațiul de stocare necesar. Astfel, și aceștia se pot bucura de aplicație, direct în browser.

Poți folosi mouse-ul pentru a da swipe-uri, dar te poți folosi și de scurtăturile din tastatură. Dacă apeși săgeată stânga vei trece la următoarea persoană, în timp ce săgeata dreapta îi oferă un like persoanei. Cu săgeată sus deschizi profilul, iar cu săgeată în jos îl închizi. Cu Space navighezi printre fotografii, iar cu Enter dai un super like. Poți intra aici, unde va trebui să te loghezi iar apoi poți trece la treabă.

Citește și:
Etichete: