Sezonul 3 din Stranger Things ar putea apărea mai târziu decât sperai

Sezonul 3 din Stranger Things ar putea apărea mai târziu decât sperai

Stranger Things a devenit, după două sezoane, unul din cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le urmărești, dar acum vin și veștile proaste.

Românii au văzut cam pe nerăsuflate al doilea sezon din Stranger Things, odată ce acesta a ajuns pe Netflix. Habar nu aveam care e treaba cu serialul și de ce e atât de mare nebunia în jurul lui, dar a reușit să mă prindă la nici jumătate din primul episod, așa că m-am pus și eu pe uitat.

Am intrat în rândul celor care așteaptă sezonul 3 din serial, iar aici apar veștile proaste. Se pare că sezonul trei din Stranger Things nu va apărea anul viitor.

David Harbour a dat recent un interviu revistei Variety, iar în cadrul discuției, acesta a afirmat că următorul sezon are șanse mari să apară pe Netflix abia în 2019.

Sezonul trei a fost deja confirmat de către companie și nici n-ar fi putut fi altfel situația, având în vedere finalul celui de-al doilea. Conform lui Harbour, Ross și Matt Duffer încă lucrează din greu la scenariile pentru episoadele din viitorul sezon. Din această cauză, e foarte probabil ca filmările să înceapă abia în aprilie 2018.

”Așa cum se întâmplă în cazul oricărui lucru bun, e nevoie de timp pentru crearea lui”, spune David Harbour, vorbind despre Ross și Matt. ”Tipii ăștia lucrează din greu; uneori stau în apartament și scriu câte 12 – 14 ore într-o singură zi”.

Show-ul a fost o surpriză destul de mare după lansarea din 2016, de pe Netflix, însă între timp a apărut și confirmarea că publicul a gustat din plin Stranger Things, așa că vom aștepta în continuare sezonul 3, chiar dacă va dura ceva mai mult.

Sursa: theverge.com