Totul despre Star Wars: The Last Jedi înainte de premieră

Mai este mai mult de o lună până la premiera Star Wars: The Last Jedi, dar acesta s-ar putea să fie ultimul clip menit să ne introducă în atmosfera filmului.

Imediat se împlinesc trei ani de la reînvierea francizei Star Wars, iar noi ne pregătim de al treilea film menit să exploateze la maxim interesul fanilor pentru saga creată de George Lucas în urmă cu patru deceni. Prima oară am avut parte de Episodul 7 The Force Awakens. Anul trecut, am văzut prima poveste standalone a cărui acțiune s-a desfășurat în universul Star Wars.

Rogue One: A Star Wars Story a dat startul unei francize care s-a dovedit deja a fi la fel de profitabilă precum filmele din seria originală. În 2018, sub regia lui Ron Howard, ne vom delecta cu Solo: A Star Wars Story, un film epic cu o distribuție de invidiat ce ne va ajuta să înțelegem mai bine povestea lui Han Solo și rolul său în universul Star Wars.

Până atunci însă, 2017 va fi anul peliculei Star Wars: The Last Jedi. Acesta este episodul VIII din seria de filme începută de George Lucas și continuă firul epic al filmului din 2016. Acesta este și ultimul film în care Carrie Fisher va mai interpreta rolul Prințesei Leia. Îndrăgita actriță a decedat pe 27 decembrie 2016, dar se pare că reușise până la momentul respectiv să încheie filmările pentru scenele sale din The Last Jedi.

După un teaser și un trailer ce ne-au pus pe jar în privința poveștii din Star Wars: The Last Jedi, producătorii au publicat de curând online un clip ce ne introduce în spatele camerei. Practic, cu această ocazie înțelegem un pic mai bine care a fost atmosfera pe platourile de filmare ale noului Star Wars. În centrul atenției este directorul și scenaristul Rian Johnson, ce s-a implicat pentru prima oară în realizarea unei pelicule de o asemenea amploare.

Star Wars: The Last Jedi va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie, dar ar trebui să reușești deja să pui mâna pe bilete.

07:39 25.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video