Star Wars The Last Jedi beneficiază de primul trailer adevărat

Star Wars The Last Jedi mai are câteva luni până la premieră, dar deja au început să intre în activitate ”mecanismele” agresive de marketing.

Fără prea multe surle și trâmbițe, cei de la Lucasfilm au publicat online cel de-al doilea trailer pentru Star Wars The Last Jedi. Având în vedere că inițial a fost vorba doar de un teaser care nu dezvăluia prea multe informații despre povestea celui de-al optulea episod al francizei, putem afirma că de fapt acesta este primul trailer adevărat pentru filmul a cărui premieră va avea loc în decembrie.

Cum s-a întâmplat de altfel și cu promovarea The Force Awakens, creatorii seriei au fost destul de secretoși cu The Last Jedi. Până la această oră, în afara titlului care a fost făcut public în urmă cu aproximativ un an, prea puține se știu despre iminenta peliculă.

Ca materiale promoționale, în urmă cu aproximativ două luni, a ajuns online clipul de mai sus. Acestea ne-a oferit la momentul respectiv mai multe detalii despre modul în care s-au desfășurat filmările și care a fost atmosfera în spatele camerelor.

Star Wars The Last Jedi va fi regizat de Rian Johnson și tot el este responsabil de o mare parte din scenariu. Regizorul s-ar putea să fie cunoscut publicului de la noi datorită filmelor Looper sau The Brothers Bloom, ambele scrise și regizate de Johnson.

Distribuția noului Star Wars va fi foarte similară cu cea din episodul șapte, The Force Awakens. Aceasta va reprezenta o combinație dintre actorii din trilogia anilor `70 și cei care au fost introduși în 2015. Mark Hamill va reveni la Luke Skywalker, iar Carrie Fisher, pentru ultima oară, va intra în pielea caracterului Leia. Adam Driver va fi din nou personajul negativ, interpretându-l pe Kylo Ren. John Boyega și Daisy Ridley vor interpreta rolurile principale.

Star Wars The Last Jedi va avea premiera pe 15 decembrie, dar biletele se vor pune la vânzare cu mult timp înainte de respectiva dată.

08:07 10.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video