Samsung ar putea crea un telefon cu ecran pe ambele părți

Samsung ar putea crea un telefon cu ecran pe ambele părți

Samsung are o mulțime de planuri de viitor, iar între ele s-ar putea număra și un telefon cu ecran pe ambele părți.

Dacă ești curios despre planurile nebunești pe care le au companiile, poți să arunci o privire pe brevetele pe care acestea le înregistrează. Unul dintre numele de la care auzim des despre astfel de idei este cel al Samsung. Nici de data aceasta, compania nu dezamăgește.

De mult timp, se tot zvonește că Samsung are de gând să scoată un telefon pliabil, însă lucrurile nu s-au concretizat până acum și probabil va mai dura ceva până când tehnologia va fi gata. Pe de altă parte, telefonul pliabil ar putea să nu fie singura surpriză a gigantului sud-coreean.

Cele mai noi speculații se bazează pe un brevet înregistrat de Samsung, în care este înfățișat un telefon cu un singur display, care se prelungește din fața până pe spatele telefonului.

samsung ecran ambele parti

Aplicația pentru brevet a fost făcută inițial în 2015, în Coreea de Sud, iar un an mai târziu în SUA. Pe 12 decembrie 2017, brevetul a fost publicat de către Oficiul pentru Brevete și Mărci Înregistrate din SUA, USPTO.

În imagine vedem că telefonul are un singur display, care înconjoară una din marginile smartphone-ului și se continuă pe jumătate din partea din spate. Cel mai probabil, ambele părți ar avea capacități touchscreen, având în vedere că aplicațiile apar și pe partea din spate.

Așa cum se întâmplă în cazul brevetelor de acest fel, nu ar trebui să ne așteptăm să vedem așa ceva foarte curând în magazine. Pe de altă parte, Samsung are deja o experiență vastă în ceea ce privește ecranele OLED, așa că un asemenea proiect ar putea deveni realitate în viitor.