VIDEO Samsung Galaxy A8+ (2018) vine cu specificații puternice

VIDEO Samsung Galaxy A8+ (2018) vine cu specificații puternice

Samsung Galaxy A8+ (2018) apare într-un nou videoclip, astfel că toate detaliile despre telefon sunt clare, fără să mai fie loc de interpretări.

Despre Samsung Galaxy A8+ (2018) am mai scris chiar acum câteva zile, când a devenit destul de evident că astfel se va numi noul smartphone din seria A al companiei, cu toate că zvonurile inițiale indicau existența lui Galaxy A7 (2018). Lansarea noului telefon pare să fie destul de aproape, având în vedere că există deja modele complet funcționale.

Telefonul încă nu a fost anunțat oficial de către companie, dar acum avem ocazia să vedem și un videoclip lung de aproximativ trei minute, în care ne este prezentat smartphone-ul, din toate unghiurile.

Trecem peste calitatea producției și rămâne să ne bucurăm de imaginile destul de clare cu telefonul, care ne permit să ne facem o idee cu privire la Galaxy A8+ (2018). Persoana care are telefonul din videoclip a reușit să facă rost și de lista completă de specificații a telefonului, iar lucrurile arată destul de bine.

Ecranul smartphone-ului este un Super AMOLED Full HD, cu rezoluție de 2.220 x 1.080 pixeli. Display-ul este de tip Infinity și are diagonala de 6 inci.

Camera foto este și ea destul de bună, având un senzor de 16 megapixeli, cu o diafragmă de f/1.7, dar și cu stabilizare optică a imaginii. Pe partea din față, telefonul vine cu camere duale, de 16 și 8 megapixeli.

Samsung Galaxy A8+ (2018) vine cu un procesor octa-core, Exynos 7885, cu 6 GB de memorie RAM, dar și cu 64 GB de spațiu de stocare, la care mai poți adăuga un card micro SD. Telefonul are o baterie de 3.500 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă, iar A8+ 2018 vine cu protecție IP68 împotriva apei și a prafului.

Telefonul ar trebui să se lanseze până la finalul lui decembrie și ar urma să aibă un preț de 600 de dolari.

Citește și: