Prima copie chinezească de Samsung Galaxy S9 e deja pe piață

Prima copie chinezească de Samsung Galaxy S9 e deja pe piață
15:49 14.12.2017

Cu toate că încă nu putem vorbi despre Samsung Galaxy S9, asta nu înseamnă că primele copii chinezești nu au apărut deja pe piață.

Chinezii sar în ajutorul celor care vor să își cumpere telefoane de ultimă generație, dar care nu au suficienți bani pentru ele. Nu e prima oară când se întâmplă asta și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima oară.

Primele clone de iPhone X au apărut pe piață la scurt timp după dezvăluirea smartphone-ului, având prețuri de nimic și specificații și mai proaste. În cazul lui iPhone 8, ”creatorii” s-au mișcat și mai bine, astfel că prima clonă a apărut pe piață înainte să apară telefonul real.

O situație similară întâlnim și în cazul lui Samsung Galaxy S9, care mai are câteva luni până la lansare. Dacă nu vrei să aștepți până atunci, poți să îți cumperi un Elephone S9, care se bazează pe informațiile apărute ”pe surse” despre viitorul telefon de la Samsung.

samsung galaxy s9 replica 2

Replica nu arată rău, având în vedere că noul smartphone vine cu un ecran de tip Infinity, care e curbat pe margini. Încercarea nu e tocmai rea, iar la capitolul culoare, pare că ai de ales între variante ceva mai conservatoare, dar poți miza și pe nuanțe ca roșu aprins.

Prețul replicii de Samsung Galaxy S9 este de 299 de dolari. Nu e la fel de ieftin precum copia de iPhone X, dar tot are un preț mult mai bun decât prețul unui S9 original. Din păcate, nu știm nimic despre specificațiile smartphone-ului, dar n-ar trebui să avem așteptări prea mari de la un asemenea smartphone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI