Prima clonă chinezească de iPhone 8 a apărut înaintea originalului [VIDEO]

Prima clonă chinezească de iPhone 8 a apărut înaintea originalului [VIDEO]

Telefoanele de top sunt, mai mereu, completate de replici chinezești care costă o fracțiune din preț dar îndeplinesc tot atâtea funcții, iar iPhone 8 are deja un competitor.

Cu toții am văzut anunțuri de vânzare pentru replici de telefoane de ultimă generație, în vreme ce alții au avut ghinionul să cumpere astfel de smartphone-uri mai puțin smart, fără să știe despre ce e vorba.

Deja e ceva normal să ai parte de replici la telefoanele de top, însă foarte rar astfel de chinezării apar pe piață înaintea modelului oficial. Cu toate acestea, iPhone 8 are parte deja de un astfel de competitor, un videoclip cu o replică funcțională a telefonului apărând pe internet.

În videoclipul de doar opt secunde poate fi văzută o clonă de iPhone 8, care rulează un sistem de operare destul de asemănător cu iOS, dar care este, cel mai probabil, o variantă de Android personalizată la extrem. Telefonul arată destul de bine și seamănă foarte mult cu ceea ce așteptăm de la original.

Acesta are un buton Home virtual pe partea din față, pe ecran, dar și un modul de camere foto duale, așezate vertical, pe partea din spate. În plus, chiar și schema de culoare este destul de bine copiată.

Cel mai probabil, telefonul costă mai puțin de jumătate din prețul real al viitorului iPhone 8, dar sunt șanse ca, dacă acesta apare pe piețele din China, să fie destui doritori care să vrea telefonul în exclusivitate, fie că sunt conștienți sau nu că își cumpără un fals. Cu puțin noroc, am putea vedea chiar și pe site-urile autohtone de vânzări astfel de replici, vândute fie ca atare, fie împachetate frumos ca originale, în pregătirea unei țepe de zile mari pentru unul sau mai mulți clienți ghinioniști și neatenți.