Primele replici de iPhone X sunt deja la vânzare cu prețuri de nimic

Primele replici de iPhone X sunt deja la vânzare cu prețuri de nimic

Cu toate că până la apariția pe piață a lui iPhone X mai avem de așteptat cel puțin o lună, replicile și clonele telefonului nu au întârziat să apară.

iPhone X are deja o copie apărută pe piață, aceasta purtând numele de GooPhone X. Brandul este cunoscut deja celor care au de-a face cu replici, având în vedere că producătorul nu este la prima ispravă de acest fel. Chiar și la vremea lui iPhone 5, chinezii au reușit să lanseze un GooPhone 5 înainte, amenințând chiar că vor intenta un proces pentru drepturi de autor celor de la Apple.

Compania nu mai are succesul de altă dată, dar asta nu înseamnă că a renunțat la replici: dacă n-ai buget de un iPhone X adevărat, îți poți cumpăra o replică pentru ceva mai mult de 10% din prețul real al telefonului. Firește, funcțiile de care vei avea parte sunt pe măsura prețului.

Telefonul este doar o replică vizuală a lui iPhone X, fiind bazat pe sistemul de operare Android și având specificații destul de slabe. Ecranul are diagonala de 5,5 inci și rezoluție de 1280 x 720 pixeli, iar procesorul este un Mediatek 6580.

Smartphone-ul GooPhone 5 vine cu 1GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare ai parte de 8 sau de 16GB, cu toate că telefonul îți va arăta că ai 64GB de spațiu. În plus, camerele foto au 8, respectiv 2 megapixeli, cu toate că sunt vândute drept camere de 13, respectiv 5 megapixeli.

Nu ai parte de un senzor de amprentă și nici măcar de Android 7, cu toate că telefonul încearcă să te mintă, acesta venind la pachet cu Android 5, de fapt. Pe DHgate, astfel de telefoane se vând cu aproximativ 100 – 110 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gizchina.com
Etichete: