Pozele false cu Samsung Galaxy S9 care au păcălit internetul

Pozele false cu Samsung Galaxy S9 care au păcălit internetul

Samsung Galaxy S9 e așteptat, asta-i cert, doar că până la anunțul oficial apar tot felul de zvonuri și poze și o parte dintre ele se dovedesc a fi false, cum e cazul cu două imagini noi.

Samsung Galaxy S9 va fi un telefon interesant, dacă toate planurile despre care s-a zvonit până acum se vor materializa. Totuși, apar multe detalii care se dovedesc false destul de repede. Cel mai nou leak ar fi cu două poze care îți arată designul acestui telefon. Doar că în poze nu este Samsung Galaxy S9, așa cum e ușor de văzut la o căutare simplă pe Google.

Benjamin Geskin‏ a publicat pe contul de Twitter cele două imagini cu Samsung Galaxy S9 și și-a întrebat urmăritorii dacă le place ce văd. Cumva, a reușit să strângă și comentatori care să-și dea cu părerea despre ceva ce arată prea Samsung Galaxy S8. Ceea ce și este, pentru că o căutare online după poze îți arată că sunt, de fapt, din mai multe surse și trecute prin Photoshop pentru a subția marginea de jos. Astfel, una provine de la o aplicație din Play Store și alta a fost folosită în diverse articole.

Poate nu e ceea ce sperai, dar măcar e o veste bună. Samsung Galaxy S9 nu va arăta ca modelul de anul acesta, așa că ar putea avea ceva special la design. Altfel, merită reținut că ecranul chiar va fi mare, cu o acoperire a feței de până la 90%. Samsung ia în serios ideea cu Infinity Display, se pare.

Chiar și așa vor fi noutăți de așteptat cu Samsung Galaxy S9. Procesorul va fi cel mai bun, memoria RAM e așteptată să urce până la 6GB într-o versiune premium, iar ecranul ar folosi o tehnologie nouă, fiind și mai luminos, și mai colorat. Altfel, viteza pe date mobile va fi mai mare pe Samsung Galaxy S9 și e de așteptat să vezi schimbări de design în ceea ce privește poziționarea senzorului de amprentă. Dacă nu mai ai răbdare, dar te și sperie posibilitatea să coste mult, poți cumpăra un Samsung Galaxy S8 la preț redus încă de acum.