Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu totul diferit față de S8

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu totul diferit față de S8

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansare, iar acum aflăm câte ceva și despre noul ecran impresionant pe care îl va aduce smartphone-ul.

Ca de obicei, pe măsură ce ne apropiem de lansarea unui telefon de top, cum e Galaxy S9, zvonurile încep să curgă și aflăm din ce în ce mai multe despre dispozitiv.

Cele mai noi speculații se referă la ecranul telefonului, care ar urma să fie chiar mai generos decât cel de care te poți bucura acum pe S8.

Conform sursei citată de SamMobile, telefonul va avea un raport între ecran și corp de până la 89-90%. Acest raport se referă la cât de mult din suprafața telefonului este reprezentată de ecran. În comparație, raportul ecran-corp pentru Galaxy S8 este puțin mai mare de 84%. De asemenea, majoritatea telefoanelor cu ecrane fără margini oferă valori de 78-82%.

Pentru a reuși să ajungă la un asemenea procentaj, Samsung ar trebui să renunțe la cam toată marginea de jos a ecranului. În plus, și marginea de sus ar trebui redusă considerabil față de cea de pe S8.

Firește, vorbim tot despre zvonuri, așa că trebuie să tratăm totul cu ceva scepticism. Pe de altă parte, vorbim aici despre Samsung, care are în prezent cele mai avansate tehnici de lucru cu ecrane OLED, așa că aceștia ar putea fi gata pentru o asemenea surpriză.

Oricum ar fi, nu ar trebui să mai așteptăm foarte mult până să vedem cum stă treaba, având în vedere că S9 ar trebui să fie dezvăluit undeva la începutul lui 2018, chiar și în ianuarie.

Citește și: