Samsung Galaxy S9: noile imagini care îți arată designul final al telefonului

Samsung Galaxy S9: noile imagini care îți arată designul final al telefonului

Samsung Galaxy S9 mai are aproximativ două luni până la lansare, iar acum vedem și designul final al viitorului flagship sud-coreean.

Cei de la revista Forbes au reușit să obțină o imagine render detaliată a viitorului flagship de la Samsung, modelul Galaxy S9. Imaginea a fost obținută prin intermediul companiei producătoare de carcase, Ghostek, iar designul prezentat este unul promițător.

Informația pare să fie una destul de veridică, având în vedere că producătorul deja folosește acest design pentru a crea carcase rezistente la apă pentru Samsung Galaxy S9.

Imaginea cu noul flagship prezintă telefonul din toate unghiurile și confirmă că Samsung Galaxy S9 va avea un design bazat pe flagshipul actual, existând destul de puține modificări.

Dacă ești atent, vei putea observa că bezelurile de sus și de jos sunt ceva mai subțiri decât pe S8, însă diferența nu e semnificativă. Totuși, vom avea parte de un raport ecran-corp ceva mai mare decât al telefonului actual.

samsung galaxy s9 imagini render

Pe partea din spate vedem cele mai importante și binevenite modificări de design. Telefonul are camera foto amplasată central, iar senzorul de amprentă este sub aceasta, la o distanță rezonabilă, astfel că nu vei mai risca să pui degetul pe cameră când vrei să-ți deblochezi telefonul. Blițul este poziționat în dreapta camerei foto.

Trebuie să ținem cont că Samsung Galaxy S9 Plus va avea o cameră foto duală, adusă prima oară de companie pe modelul Note 8. Samsung se inspiră de la Apple și aduce o funcție bonus telefonului mai mare, astfel că oamenii ar putea fi tentați să-l cumpere pe acesta în detrimentul lui S9.

Butonul Bixby rămâne și el pe telefon, cu toate că n-are o mare utilitate. Din fericire, găsim pe telefon și jack-ul de 3,5mm, dar și slotul de card micro SD.

Citește și:
Sursa: forbes.com