Când se lansează Samsung Galaxy S9

Când se lansează Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansare, iar astăzi au apărut și primele informații cu privire la data exactă a dezvăluirii noului smartphone.

Despre data de lansare a lui Samsung Galaxy S9 am mai scris de câteva ori, însă n-am avut informații exacte până acum. Ce s-a știut de la bun început a fost că telefonul va fi dezvăluit ceva mai devreme decât flagshipul actual, S8. Apoi au mai apărut și informații care vorbesc despre lansarea la CES, oferind un interval ceva mai exact.

Conform celor mai noi informații apărute pe internet, data de lansare a lui Samsung Galaxy S9 ar urma să fie 27 februarie 2018. Asta înseamnă că telefonul va fi dezvăluit în a doua zi a evenimentului Mobile World Congress 2018.

Cu toate că aceasta este data speculată, există și o șansă ca telefonul să fie anunțat în timpul primei zile de acces pentru jurnaliști, de pe 25 februarie. Evenimentul se deschide publicului larg pe 26 februarie. Informația despre data de 27 februarie vine de pe un site coreean, The Bell, știrea fiind preluată și de androidauthority.com.

Nu trebuie să ne surprindă foarte tare dacă aceasta va fi data de lansare a smartphone-ului. Mai multe telefoane din seria Galaxy S au fost dezvăluite tot la evenimentele MWC din anii trecuți; S8 a fost o excepție, fiind lansat la câteva săptămâni după MWC.

Publicația coreeană sugerează că telefonul va ajunge la vânzare undeva în luna martie, mai devreme decât anul acesta, când S8 a ajuns pe piață în luna aprilie.

Nu rămâne decât să așteptăm 2018, pentru a vedea exact când va fi lansat telefonul. Mai devreme de MWC ar fi prematur, însă compania nu are niciun motiv pentru a întârzia mai mult de acest eveniment. Până acum, nu au fost raportate probleme de producție, așa cum s-a mai întâmplat în cazul altor telefoane.