Samsung Galaxy S9 apare în noi imagini render

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansarea preconizată pentru MWC 2018, iar până atunci avem parte de noi imagini render cu telefonul, arată computerblog.ro.

Samsung Galaxy S9 mai are ceva mai mult de două luni până la lansare, având în vedere că sursele vorbesc despre dezvăluirea telefonului în cadrul MWC 2018. Mai exact, smartphone-ul ar urma să fie prezentat publicului pe 27 februarie, deși există și posibilitatea lansării pe 25 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat presei.

samsung galaxy s9 render

Firește, sunt șanse să mai vedem schimbări ale calendarului, iar între timp ne putem delecta cu noi imagini render care prezintă smartphone-ul. S-a vorbit deja despre modificările pe care acesta ar urma să le aducă și un lucru e sigur: telefonul nu va face o nouă revoluție în materie de design, ci va aduce o rafinare a aspectului pe care l-a impus deja Galaxy S8 pe piață.

samsung galaxy s9 render

Noi imagini render au apărut pe internet, care ar fi bazate pe fișiere CAD obținute chiar din direcția companiei. Dacă nu ești foarte familiar cu S8, ți s-ar putea părea că noul telefon este identic cu modelul actual. Liniile de design sunt aceleași, într-adevăr, însă există și câteva elemente minore care fac diferența.

samsung galaxy s9 render

Senzorul de amprentă este cea mai importantă schimbare, acesta fiind amplasat acum pe mijlocul telefonului, în detrimentul poziționării de pe S8. Pe partea din față, nu se văd foarte mari schimbări, având în vedere că bezelul inferior ar putea fi cu doar 0,1 mm mai subțire decât cel actual.

samsung galaxy s9 render

Conectorii telefonului rămân în aceleași poziții, iar fanii Samsung se vor bucura să descopere că S9 păstrează mufa de căști, cel puțin în aceste imagini. Probabil în vreo lună vor apărea și vestitele imagini făcute pe furiș în fabrică, astfel că vom vedea și mai clar Samsung Galaxy S9.

Citește și: