Samsung anunță versiuni speciale de Galaxy S8 și Galaxy Note 8

Samsung anunță versiuni speciale de Galaxy S8 și Galaxy Note 8

Samsung a excelat cu Galaxy S8 și Note 8, iar compania le-a pregătit special pentru un mediu de lucru în are siguranța e foarte importantă.

Samsung Galaxy Note 8 e un telefon care va fi în cel puțin top 3 în acest an. Galaxy S8 rămâne cel mai bun al primăverii, iar, odată cu telefoanele lansate în ultimii ani, compania a tot împins în față Knox, soluția de securizare a datelor. Acum, era evident, lansează și versiuni hardware pentru acel software.

Samsung încearcă să se diferențieze un pic de competiție, astfel că a anunțat ediții noi de Galaxy S8 și Note 8. Acestea sunt intitulate sugestiv Enterprise Edition și vizează utilizatorii din segmentul business care își doresc o siguranță sporită pentru datele lor. În teorie, nici variantele standard ale acelorași aparate nu sunt slabe la capitolul securitate, dar noile modele vin cu niște promisiuni interesante.

Galaxy S8 și Note 8 în variantă Enterprise Edition nu se diferențiază din punct de vedere hardware de modelele standard. În schimb, vin la pachet cu o licență pe trei ani pentru Knox Configure și actualizări pe aceeași perioadă a serviciilor Enterprise OTA. Tot pe o perioadă de trei ani, cei care care se vor arunca la această investiție vor beneficia de actualizări de securitate în fiecare lună.

Practic, se va respecta ritmul în care Google lansează actualizări pentru vulnerabilități Android. Garanția Galaxy S8 și Note 8 Enterprise Edition va fi de trei ani în loc de doi, valoarea practicată în mod uzual. La această oră, noile smartphone-uri de la Samsung sunt disponibile doar în Germania, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până se vor comercializa și în alte colțuri ale lumii. E încă o dovadă că Samsung încearcă să ia și din piața pe care Apple, prin securitatea iOS, și-a asigurat-o în ultimii ani.

Citește și: