Samsung Galaxy Note 8: Este vehiculată o dată de lansare pentru telefon

Samsung Galaxy Note 8: Este vehiculată o dată de lansare pentru telefon

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, aflăm din ce în ce mai multe lucruri, iar data dezvăluirii telefonului a început să fie vehiculată.

Samsung și-a făcut deja un obicei din a-și prezenta noile telefoane din gama Galaxy Note în cadrul evenimentului IFA din Berlin. Cu toate acestea, s-a zvonit destul de mult în ultimele luni că telefonul de acum nu ar avea parte de o lansare similară ca dată cu cele din trecut.

Astfel, s-a vorbit destul de mult că Samsung Galaxy Note 8 ar urma să fie lansat înainte de IFA 2017, în cadrul unui eveniment separat ce ar avea loc la New York, în luna august. Compania nu a comentat pe marginea acestor informații, însă din ce în ce mai multe zvonuri vorbesc despre asta.

Publicația sud-coreeană The Bell, citată și de sammobile.com, a transmis astăzi că Samsung Galaxy Note 8 ar urma să fie lansat pe data de 23 august. O altă publicație sud-coreeană a confirmat că luna august va fi cea a lansării telefonului, în urma unei discuții cu un oficial al companiei. Acesta a refuzat să confirme dacă data de 23 august este ziua lansării.

Telefonul va împrumuta o serie dintre funcțiile aduse pe piață de Samsung Galaxy S8, iar cea mai importantă este reprezentată de ecran. Astfel, noul smartphone beneficiază de ecranul Infinity Display, care acoperă aproape întreaga suprafață a feței telefonului. Marginile laterale sunt curbate, astfel că nu mai există bezeluri, în timp ce marginile de sus și de jos au dimensiuni extrem de reduse.

În plus, ecranul Infinity Display va fi mai bun decât cel de pe S8, datorită unei mici schimbări de design. Curba pe care acesta o efectuează în colțuri va fi mai mică pe Note 8, astfel că or fi disponibili mai mulți pixeli pentru ecran.

Citește și: