Samsung Galaxy A5 (2018) va fi telefonul perfect, dacă n-ai bani de Galaxy S8

Samsung Galaxy A5 (2018) va fi telefonul perfect, dacă n-ai bani de Galaxy S8

Samsung Galaxy A5 (2018) e în lucru, asta e cert, și ultimele imagini apărute online cu acesta îți arată la ce să te aștepți. 

Samsung Galaxy A5 (2018), foarte probabil, va fi lansat la începutul anului viitor și va prelua, ca design și funcționalități, de la seria Galaxy S, cum s-a întâmplat în toți anii de până acum. Totuși, merită menționat că această serie Galaxy A a evoluat foarte mult, mai ales la nivelul designului, și acum chiar merită avut în vedere.

Samsung Galaxy A5 (2018) ar urma să aibă procesor Snapdragon 660, cel mai puternic procesor mid-range de la Qualcomm, ecran de 18,5:9 și Android 7.1.1 Nougat cu interfața Samsung. Contează foarte mult procesorul, pentru că sunt puține telefoane cu Snapdragon 660 și performanța lui este destul de aproape de modelele de top, după cum scrie ComputerBlog. În România vor ajunge modelele cu Exynos mai repede, iar aici vorbim de un procesor Exynos 7885 , de asemenea foarte performant.

Pe lângă ecranul alungit, Infinity Display, Galaxy A5 (2018) va avea și butonul Bixby, pentru că Samsung urmărește să crească numărul de utilizatori ai asistentului digital. Informații consistente nu prea sunt despre camera foto. Deja Galaxy Note 8 are un sistem dual. Cel mai probabil, pentru că vorbim de-o replică mai ieftină a Galaxy S8, va fi o cameră simplă cu 12 megapixeli. Măcar scannerul de amprentă va rămâne.

Până anul viitor, când seria Galaxy A va fi oficial, deja vom avea mai multe zvonuri despre Samsung Galaxy S9 și poate viitorul Note. Oricum, dacă vrei un telefon mai ieftin, dar care nu face un mare rabat de la calitate, Galaxy A5 (2018) e de urmărit.

Samsung Galaxy A5 2018

Citește și: