08 oct. 2017 | 19:01

Rush Hour 4 ți-i aduce din nou pe Jackie Chan și Chris Tucker pe ecrane

ACTUALITATE
Rush Hour 4 ți-i aduce din nou pe Jackie Chan și Chris Tucker pe ecrane

Jackie Chan a acordat un interviu celor de la San Francisco Chronicle în care a confirmat că se alătură echipei pentru cel de-al patrulea film Rush Hour.

Jackie Chan va face, din nou, echipă cu Chris Tucker pentru o nouă ecranizare memorabilă pentru a continua  seria Rush Hour. Se speră ca Rush Hour 4 să debuteze anul viitor, dacă scenariul va fi gata la timp.

[related]

Rush Hour este un film de acțiune și comedie lansat pentru prima dată în 1998. Este regizat de Brett Ratner, avându-i în rolurile principale pe Jackie Chan și Chris Tucker. Filmul este urmat de Rush Hour 2, lansat în 2001, și Rush Hour 3, lansat în 2007.

„Veşti bune, anul viitor vom avea Rush Hour 4. Sper ca scenariul să fie gata la timp.Urmează să mă întâlnesc cu regizorul şi cu Tucker, pentru a fi siguri că ne îndreptăm în direcţia potrivită”, a declarat Jackie Chan.

Ultima dată când s-a vorbit de o continuare a seriei Rush Hour, a fost în 2012. Atunci, producția a fost aprobată, însă timp de cinci ani nu s-au mai dezvăluit detalii legate de film, nici măcar despre distribuție.

Primul film Rush Hour a fost lansat în 1998. Încă de atunci, filmul s-a bucurat de un real succes. Deși toată lumea credea că ”Lethal Weapon”, filmul american din 1987 regizat de Richard Donnera, a reprezentat apogeul comediilor de acțiune, cu personaje temperamentale, regizorului Brett Ratner a dat lovitura în 1998 cu Rush Hour. Intriga este declanşată de agenţii Lee (Jackie Chan) şi Carter (Chris Tucker), ale căror misiuni nu sunt niciodată simple, şi din care nu lipseşte mafia chineză.

Inspectorul Lee, bun prieten cu consulul chinez (Tzi Ma), reușește să recupereze obiectele istorice ale Chinei, pe care cea mai mare bandă de hoți, condusă de cel mai căutat om din lume, Juntao, vrea să le recupereze. Thomas Griffin alias Juntao, care este prieten bun cu consulul Han, pentru a se răzbuna, îi răpește fata cerându-i în schimb 50 de milioane de dolari.

Han îi cere ajutorul lui Lee, care, la rândul lui, primește ”ajutorul” celui mai slab polițist, Carter, din Departamentul de poliție din Los Angeles (L.A.P.D.). Implicare lui Carter vine la cererea FBI-ului, care nu vrea ca Lee să facă parte din misiune. Deși Carter este trimis să-l încurce pe Lee în misiunea sa, cei doi reușesc să găsească un punct comun și să ducă sarcina la bun sfârșit.

Cu Jackie Chan, la fel de în formă ca în restul producțiilor sale, și cu Chris Tucker, mai rău de gură ca niciodată, filmul abundă în situații comice și efecte speciale. Succesul imens al acestui film a determinat producătorii să realizeze alte două filme, unul apărut în 2001 și altul în 2007. La fel, nici celelalte două nu au coborât standardele și s-au bucurat de multă popularitate în rândul cinefililor doritori de acțiune, dar mai ales de comedie.

[readmore]

Dacă ținem cont de primele trei ecranizări, cu siguranță și Rush Hour 4 se va ridica la nivelul așteptărilor oamenilor. Se anunță un film care te va ține în priză prin situațiile neașteptate și întortochiate, unde comicul de situație și replici reprezintă cireașa de pe tort.