Samsung colaboreaza cu Jackie Chan pentru un smartphone de varf

Samsung colaboreaza cu Jackie Chan pentru un smartphone de varf

Pentru ca intodeauna vor exista terminale de varf pentru pasionatii de gadgeturi cu buzunare adanci, Samsung si-a actualizat linia de terminale dual screen. Daca in urma cu un an si jumate vorbeam de SCH-W999, acum este vorba de SCH-W2013.

Smartphone high end samsung sch-w2013

Pretul pentru noul terminal al celor de la Samsung, comercializat momentan doar pe China Telecom, este intre 2900 si 3200 dolari. In caz ca va intrebati, nu am gresit numarul de zero-uri, ci pur si simplu acesta este pretul unui smartphone in cazul caruia Samsung a decis sa il folosesca pe Jackie Chan ca designer/inspiratie/persoana de PR/simplu utilizator.

Noul SCH-W2013 este un smartphone cu doua ecrane sensibile la atingere Super AMOLED de 3,7 inci ce au o rezolutie modesta de 800 x 480. La interior noul telefon are un quad core tactat la 1,4 GHz produs de Samsung, 2GB RAM si 16GB memorie interna. Spatiul de stocare poate fi oricand marit prin intermediul unui SD Card de pana la 64GB. Autonomia este asigurata de o baterie de 1850 mAh in timp ce partea de captura este asigurata de doua camere, una de 8 si una de 1,9 megapixeli. Nici sistemul de operare nu este ce la mai nou, fiind vorba doar de Android 4.0. Aparatul in schimb este un dual SIM ce suporta atat retelele CDMA2000 800/1900 MHz cat si GSM 900, 1800, 1900 MHz.

Cu toate ca entuziastii telefoanelor scumpe continua sa se orienteze catre modele de la Vertu cu mult aur pe carcasa sau eventual un iPhone din acelasi material pretios, traiesc cu impresia ca Samsung a scos acest model pentru simplul motiv ca a putut nu pentru ca ar avea incredere ca o sa vanda un numar impresionant de dispozitive.

Citește și: