Prima clonă de iPhone X cu Android arată impecabil

Prima clonă de iPhone X cu Android arată impecabil

Era doar o chestiune de timp până să vedem o clonă de iPhone X cu Android, dar nimeni nu se aștepta ca prima tentativă să arate atât de bine.

Cum se întâmplă cu un număr foarte mare de producători chinezești de telefoane, este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de Leagoo. Cu toate acestea, se pare că micul dezvoltator și-a petrecut ultimele luni finisând o clonă de iPhone X, iar rezultatul final este unul impresionant. Compania asiatică are deja un istoric remarcabil când vine vorba de clonat dispozitive de top, dar nu se aștepta nimeni să facă o treabă atât de bună când vine vorba de cel mai scump smartphone Apple creat vreodată.

Imaginile cu noul gadget au fost trimise celor de la The Verge și par să ilustreze un terminal funcțional, nu o randare făcută pe computer. Din păcate, este greu de spus cum ai putea să intri în posesia noului Leagoo S9. Dacă nu era evident, denumirea produsului pare să fie o referință către iminentul smartphone de top de la Samsung, pentru ca nu cumva să pară că micuțul întreprinzător chinez se inspiră doar de la americani.

În privința aparatului efectiv, acesta va avea un preț de achiziție de până în 300 de dolari, aproape un sfert din valoarea la care se tranzacționează un iPhone X. Pe lângă panoul AMOLED de 5,85 care pare surprinzător de colorat, terminalul folosește un SoC MediaTek P40 similar ca performanță cu un Snapdragon 670. Spațiul de stocare de 128GB și nu mai puțin de 6GB RAM ar trebui să se reflecte într-o experiență de utilizare decentă. Pe spate, în același aranjament ca în cazul iPhone X, sunt folosite două camere de 16 megapixeli. Ca pachetul să fie unul complet, nu lipsește sticla de pe fiecare față, chiar dacă prezența unui senzor de amprentă pe spate ”strică” imaginea unei clone perfecte.

intro Leago clona iPhone X Android

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: