26 oct. 2017 | 09:47

iPhone X apare în videouri „neoficiale“ și toți se poartă de parcă ar fi mister

ACTUALITATE
iPhone X apare în videouri „neoficiale“ și toți se poartă de parcă ar fi mister

iPhone X a fost prezentat pe 12 septembrie și de atunci nu mai e nicio surpriză care să fie descoperită. Totuși, sunt oameni încântați când mai are câte un video sau o poză cu iPhone X.

iPhone X ar putea fi cel mai bun plan de marketing pe care Apple l-a avut până acum. L-a anunțat la evenimentul oficial, l-a prezentat, presa, vloggeri, bloggeri au făcut poze și l-au filmat, s-a scris despre el, a fost anunțată perioadă în care va fi disponibil, dar tot sunt oameni captivați că el există și se laudă cu le pe internet. iPhone X nu mai e un mister, ceea ce e cu atât mai ciudat că atrage atenția când apare în videouri și poze „neoficiale“.

iPhone X vine și în România pe 3 noiembrie, cu precomandă care începe de pe 27 octombrie. Deocamdată, un singur magazin listează iPhone X cu preț, celelalte anunță doar că îl vor avea la precomandă. Prețul iPhone X în România va fi însă mare, peste Galaxy Note 8. Chiar și așa, că nu știm câte unități vor fi și ce preț oficial va avea la Vodafone, Orange și alții și la magazinele online, tot nu mai e niciun secret când vine vorba de telefon.

Recent, fiica unui angajat Apple a publicat pe YouTube un video cu iPhone X, conform 9to5mac. Pe 9 octombrie, aceeași încântare era când un iPhone X a apărut într-un „video neoficial“. Sunt poze și videouri proaste cu acest telefon, în timp ce la evenimentul de prezentare apare în cadre mult mai bune. Desigur, poți să zici că acolo era mediul Apple și totul era controlat, dar nu e ca și cum în aceste videouri iPhone X are ceva special de arătat. E fix același telefon la care oamenii se uită cu ochi bulbucați ca la un leak serios.

De aceea am zis că ar putea fi cel mai bun plan de marketing. „Scăpările“ astea și atenția pe care oamenii o dau lor vin pe fondul așteptării îndelungate. iPhone X vine la mai mult de-o lună după iPhone 8, un telefon care nu a impresionat. E o așteptare de pe urma căreia Apple a profitat excelent, chiar dacă n-are nicio logică și oamenii se comportă ca niște oi.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele