Altex listează iPhone X la precomandă: cum e prețul față de restul

Altex listează iPhone X la precomandă: cum e prețul față de restul

iPhone X a ajuns la precomandă atât la operatori, cât și în piața liberă. Și în piața liberă e greu să ignori Altex. Așa că există cel mai bun iPhone și acolo. 

Prețul iPhone X nu e deloc mic în România și e considerabil mai scump decât în Statele Unite ale Americii, unde pornește de la 1.000 de dolari. Însă, înainte să-l judeci, trebuie să vezi ce specificații are. iPhone X vine cu un procesor A11 Bionic, cu șase nuclee și cu suport pentru aplicații de inteligență artificială, 3GB de memorie RAM și un acumulator de 2.716 mAh.

Are și un ecran impresionant, de 5,8 inci OLED Super Retina, iar pe spate sunt două camere foto de câte 12 megapixeli, dar cu f/1.8 și f/2.4. Ambele vin cu stabilizare optică și cu opțiuni de luminare specială pentru portrete.

După ce ai văzut cât costă iPhone X la eMAG, Orange, Vodafone și Telekom, e timpul să vezi și prețurile la cel mai mare retailer din offline. Altex nu a fost prea des în cursa precomenzilor, dar acum încearcă să se remarce cu iPhone X. Astfel, versiunea cu 64GB costă 5.400 de lei și ai iPhone X Space Gray și iPhone X Silver. Pentru versiunea de 256GB ai un preț de 6.200 de lei. Poți comanda atât iPhone X Space Gray, cât și iPhone X Silver.

Cea mai mare noutate pe iPhone X e Face ID, adică îți permite să te autentifici prin scanarea feței, nu prin recunoașterea amprentei. Astfel, în partea de sus a ecranului ai un „rest” de spațiu pentru camera foto a sistemului Face ID și selfie-uri, senzorii de proximitate și luminozitate. Mai mult, iPhone X rezistă la apă și praf, suportă încărcare wireless (standard Qi) și folosește iOS 11.

Citește și: