Pokémon Go are o versiune mai bună pe care s-o încerci pe iPhone

Pokémon Go are o versiune mai bună pe care s-o încerci pe iPhone

Pokémon Go a primit un update important de la Niantic Labs, care face întreaga experiență a jocului mai imersivă și atrăgătoare.

De data aceasta nu au fost adăugați monstruleți noi. Tehnologia ARKit de la Apple promite o schimbare majoră pentru jucătorii de Pokémon Go. Această tehnologie înseamnă că utilizatorii vor beneficia la maxim de camerele iPhone-ului, deoarece efectele sunt mult mai realiste.

Update-ul e disponibil pe iOS 11, pe iPhone 6s și pe iPad Pro. Acesta presupune un nou mod, AR (realitate augmentată), care are efecte îmbunătățite.

Odată activat acest mod, personajele Pokémon își schimbă dimensiunile pe măsură ce te aproprii sau depărtezi de ele. Mai mult, atunci când te muți mai aproape de ele, ele reacționează diferit. Asta înseamnă că va fi mai greu de acum încolo să le capturezi. Printre altele. jocul a adăugat și o opțiune bonus, aceea de „Expert Handler”. Cu ea primești mai mult XP și Stardust când reușești să capturezi un Pokémon de la distanță mare.

Dacă ești curios cum arată noile efecte, cei de la Mashable au un gif:

pokémon go gif

Desigur, lucrurile nu sunt în totalitate roz. Jucătorii experimentați de Pokémon Go știu deja că efectele de realitate augmentată scad cu mult durata de viață a bateriei. Însă cei de la Niantic spun că bateria nu va mai avea atât de mult de suferit. „Pentru modul AR original, foloseam motorul jocului într-un mod în care nu era menit să fie folosit”, a explicat Tatsuo Nomura, product manager pentru Pokémon Go. „Cu ARKit, din moment ce este dezvoltat să folosească camera cu giroscop și toți senzorii, oferă 60 de cadre pe secundă la rezoluție maximă. E mult mai performant și consumă mai puțin din baterie decât modul AR original”.

Cei care au dezactivat modul de realitate augmentată ar putea să acorde o șansă acestui update. Poate de data asta chiar merită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Mashable