OnePlus 5T trece prin cel mai dur test de rezistență

OnePlus 5T este unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale momentului, dar unii sunt curioși cât de bine rezistă la trânte și zgârieturi.

La ora actuală, lansarea fiecărui gadget de top este urmată de o serie de clipuri previzibile, unul mai agresiv decât altul. Cei de la iFixit se ocupă cu demontarea noilor aparate, în timp ce foarte mulți creatori de conținut de pe YouTube le trec printr-un set stufos de teste agresive.

De această dată, experimentul de speriat de mai sus a fost postat de JerryRigEverything. Subiectul testului este OnePlus 5T. Acesta e cel mai recent smartphone de top de la o companie recunoscută pentru abilitatea sa de a crea terminale atrăgătoare cu un raport preț performanță foarte bun. Deși nu putem spune că vorbim de cele mai atrătoare dispozitive din piață, un lucru bun sigur au reușit să facă cei de la OnePlus. Majoritatea telefoanelor din portofoliu sunt surprinzător de andurante.

Deși în cazul OnePlus 5T au fost introduse schimbări semnificative de design, deoarece ramele laterale a fost micșorate la maxim, e bine de știut că respectiva modificare nu vine la pachet cu alte vulnerabilități. Noul OnePlus continuă să fie suprinzător de rezistent.

Datorită faptului că partea din față este acoperită cu un strat de Gorilla Glass 5, ecranul rezistă foarte bine la o serie stufoasă de unelte menite să-l zgârie. Camerele principale beneficiază de aceeași protecție, deci este puțin probabil să se zgârie din greșeală în buzunar pentru că l-ai pus la un loc cu cheile. Spatele realizat dintr-un aliaj andurant de aluminiu este suficient de rezistent pentru utilizare normală, dar dacă încerci să-l zgârii cu o lamă, este aproape imposibil să reziste. Senzoul de amprentă ceramic de pe spate nu are nici un fel de legătură zgârieturile.

Una peste alta, OnePlus 5T pare să fie cel mai andurant smartphone al momentului, într-o perioadă în care majoritatea producătorilor optează pentru gadgeturi frumoase și deștepte, mai mult decât rezistente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: