OnePlus 5T, lansat oficial: ce are special față de precedentul

OnePlus 5T, lansat oficial: ce are special față de precedentul

După speculațiile din ultimele săptămâni, OnePlus 5T a fost lansat oficial și confirmă toate zvonurile din ultima perioadă la un preț de achiziție decent.

În timp ce Samsung și Apple au lansat terminale în jurul valorii de 1.000 de euro, chinezii de la OnePlus și-au propus să ne arate că se poate și altfel. OnePlus 5T, ilustrat în imaginea de mai sus, este un smartphone de actualitate, cu o margine a ecranului foarte subțire și performanțe peste medie. În același timp, costă jumătate din valoarea unui iPhone X.

Sunt multe motive să fii atras de OnePlus 5T lansat de curând. Telefonul este un upgrade important adus unui aparat lansat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Într-o carcasă foarte similară ca dimensiuni cu cea aparținând lui OnePlus 5, noul 5T a reușit să incorporeze un panou AMOLED de 6 inci cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție de 2160 x 1080. Deși camera din față poate fi folosită pentru identificare facială, creatorii săi au optat pentru păstrarea unui senzor de amprentă pe spatele gadgetului.

Ca multe alte panouri de calitate foarte bună, ecranul de la OnePlus 5T este capabil să se adapteze la lumina ambientală. În plus, din setări, ține de tine dacă vrei să-l folosești în tandem cu culori foarte vii și agresive sau te interesează mai mult acuratețea imaginilor afișate. Are două camere principale, dar una dintre ele a beneficiat de un upgrade de la f/2.6 până la f/1.7, facilitând imagini mai clare și luminoase în condiții de lumină scăzută. Cât despre restul specificațiilor, OnePlus 5T este construit în jurul unui Snapdragon 835 cu până la 8GB RAM, 64GB sau 128GB de spațiu de stocare. Printr-un mecanism de încărcare rapidă intitulat Dash, ar trebui să obții o zi de autonomie după jumătate de oră la priză. Prețul de achiziție este 499 de dolari pentru versiunea de 64GB cu 6GB RAM.

Dacă nu vrei să mai aștepți după OnePlus 5T până vine în România, și asta s-ar putea să mai dureze, poți oricând să mergi pe-o alternativă. Poți oricând merge pe un model high-end Huawei disponibil acum și la preț redus de Black Friday. Firește, poți alege și un Samsung Galaxy S8 Plus, al cărui preț deja a scăzut și la eMAG de Black Friday a ajuns la un nivel rezonabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: