Prima poză cu OnePlus 5T îți arată la ce telefon să te aștepți

Prima poză cu OnePlus 5T îți arată la ce telefon să te aștepți

OnePlus 5T este unul dintre cele mai așteptate dispozitive al acestui final de an și se anunță a fi unul impresionant, dacă ne uităm la imaginile ajunse online.

Tehnologia din smartphone-urile moderne a evoluat până în punctul în care este foarte greu să găsești un gadget slab din punctul de vedere al performanței. Aceeași evoluție ambiționează producătorii de mobile să vină la interval cu telefoane spectaculoase, chiar dacă unele dintre ele sunt surprinzător de scumpe. iPhone X este cel mai bun exemplu din această categorie.

OnePlus 5T va fi cel mai bun telefon din portofoliul OnePlus și va ajunge la utilizatori luna viitoare. Gadgetul a fost deja subiectul multor zvonuri pe parcursul ultimelor săptămâni. Cu cât ne apropiem însă mai mult de lansarea efectivă, ne formăm o imagine mai clară vizavi de abilitățile dispozitivului. În plus, câteva teasere oficiale, precum cel de mai jos din partea CEO-ului OnePlus ne ajută să ne formăm și o opinie legată de abilitățile de captură ale terminalului.

Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, OnePlus 5T va fi semnificativ mai mare decât OnePlus 5 din punctul de vedere al diagonalei ecranului, dar dimensiunile fizice ale terminalului vor fi aproape neschimbate. După cum se poate vedea și în imaginea de mai jos, dispozitivul iminent se va alina la trendul din piață și va include niște rame foarte subțiri pe marginile laterale.

În același timp, marginea superioară va fi atât de mare încât să includă camera frontală și difuzorul. Spre deosebire de iPhone X însă, senzorul de amprentă nu va dispărea de pe suprafața OnePlus 5. În schimb, va fi mutat pe spate unde-l poți atinge cu ușurință.

Pe lângă schimbările estetice, OnePlus 5T se pare că va avea două camere principale mult mai capabile decât cele de pe spatele OnePlus 5. S-ar putea chiar să reprezinte o premieră în industrie și să vedem pentru prima oară două camere de 20 de megapixeli pe spate. OnePlus 5T ar trebui să fie anunțat în cadrul unei conferințe de pe 16 noiembrie.oneplus-5t-bezels-1