OnePlus 5T Star Wars Edition este pentru fanii adevărați ai francizei

OnePlus 5T Star Wars Edition este pentru fanii adevărați ai francizei

Cei care erau dezamăgiți că nu pot pune mâna pe suficient de multe gadgeturi cu Star Wars, vor fi bucuroși să afle că s-a lansat OnePlus 5T Star Wars Edition.

În ultimele săptămâni, au existat speculații legate o ediție specială a celui mai nou vârf de gamă de la OnePlus. Zvonurile se pare că au fost adevărate, iar OnePlus a reușit să semneze un contract cu Disney pentru lansarea unei variante speciale a celui mai recent telefon al chinezilor, notează computerblog.ro.

Conform celor de la Android Central, OnePlus 5T Star Wars Edition a fost lansat oficial de compania chineză. După cum se poate vedea în clipul de mai jos, terminalul se va comercializa exclusiv prin Amazon, înainte să ajungă în România printr-un canal neoficial. În prima etapă de propagare, telefon va putea fi cumpărat doar din India, din motive necunoscute.

Premiera celui mai nou film Star Wars va avea loc pe 15 decembrie. Cu o zi înainte ca The Last Jedi să ajungă în cinematografele de pe întregul mapamond, fanii adevărați vor putea face o investiție în OnePlus 5T Star Wars Edition. Trecând peste configurația hardware care va fi identică cu cea a modelului original, noul telefon va fi disponibil doar cu un finisaj alb pe partea din spate a carcasei. La bază, va putea fi văzut logoul Star Wars și, semnificativ mai mic, al LucasFilm. Pe partea de software, vor fi incluse în memoria aparatului câteva imagini de fundal din Star Wars.

Au existat și câteva zvonuri legate de o ediție Star Wars de Galaxy Note 8, dar despre respectivul smartphone nu se cunosc foarte multe detalii la această oră. Revenind însă la OnePlus 5T, telefonul în variantă Star Wars va avea probabil același preț precum varianta standard. Există însă posibilitatea să vină preinstalat cu Android Oreo, o particularitatea foarte importantă pentru cei care își doreau cel mai recent sistem de operare de la Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: