30 oct. 2017 | 17:27

OnePlus 5T are o dată de lansare ”oficială”

ACTUALITATE
OnePlus 5T are o dată de lansare ”oficială”

OnePlus 5T este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri din acest final de an, cu toate că are parte de o concurență acerbă de la Apple, Samsung și Google.

Încă de la primul model de OnePlus, chinezii au făcut o treabă foarte bună la a-și genera o bază semnificativă de fani. În plus, aproape fără excepție, terminalele companiei par să vină la pachet cu un raport preț/peformanță foarte bun. Nu trebuie neglijat nici faptul că sunt unele dintre cele mai bune smartphone-uri și printre singurele din acest segment de piață cu suport pentru Dual SIM.

În ultimele săptămâni au apărut online tot mai multe zvonuri despre OnePlus 5T. Deși smartphone-ul nu a fost momentan confirmat oficial, valul de speculații a alimentat ideea că ar trebui să nu mai dureze foarte mult până va ajunge pe piață. O lansare în noiembrie a fost cea mai probabilă.

Dacă imaginea de mai jos postată de GizChina se dovedește a fi adevărată, OnePlus 5T ar trebui să aibă parte de o conferință de lansare pe 16 noiembrie. După eveniment, livrările efective vor începe tot în noiembrie. Ar fi interesant de văzut dacă OnePlus va opta pentru livrarea noului său smartphone de top doar prin intermediul Amazon.

În orice caz, telefonul se anunță a fi unul promițător, cu un ecran de dimensiuni mai generoase în aceeași carcasă de la OnePlus 5, particularitate posibilă prin micșorarea la maxim a ramelor laterale și adoptarea unui raport de aspect de 18:9. În privința configurației hardware, smartphone-ul se va alinia la tendințele din piață. Practic, va fi construit în jurul unui Snapdragon 835, doar că va avea o valoare atrăgătoare de 8GB RAM și 128GB memorie internă. Partea de captură va fi asigurată prin intermediul a două camere principale de 20 de megapixeli.

Ca de obicei, până când nu vom avea parte de un comunicat de presă oficial pe marginea OnePlus 5T, orice informații trebuie percepute cu un grad sporit de reticență.

oneplus-5t-november-launch

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele