26 oct. 2017 | 20:41

OnePlus 5T ar putea avea cele mai extravagante camere principale

ACTUALITATE
OnePlus 5T ar putea avea cele mai extravagante camere principale

Lansarea OnePlus 5T este cea mai importantă de pe acest final de an și, în fiecare zi, apar noi detalii despre terminalul de top al chinezilor.

După cum ne-au demonstrat de nenumărate ori cei de la Apple și de la Samsung, companiile mari din tech fac o treabă din ce în ce mai proastă în a păstra secretele lansărilor iminente. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că OnePlus 5T este subiectul multor speculații în această perioadă, cu câteva săptămâni înainte de lansarea sa oficială.

La începutul săptămânii obțineam ”confirmarea” că iminentul OnePlus 5T ar trebui să adopte un design fără margini pe laterale, la fel ca majoritatea telefoanelor de top din ultimul an. Acea particularitate de design a fost ulterior reconfirmată prin intermediul imaginii de mai sus postate pe profilul oficial de Twitter al OnePlus.

Până când va fi dezvăluit oficial în noiembrie, OnePlus 5T se pare că a apărut deja pe site-ul AnTuTu Benchmark. În acest fel, ne putem forma o opinie despre configurația hardware a gadgetului. Ca de obicei, atâta timp cât informațiile nu provin dintr-o sursă oficială, merită percepute cu un anumit grad de reticență, dar sunt șanse foarte mari să fie adevărate.

Aparent, OnePlus 5T ar putea fi primul smartphone din lume lansat cu două camere principale de 20 de megapixeli. Conform postării de pe AnTuTu preluată de GizChina, terminalul s-ar ascunde în spatele unui panou cu raport de aspect de 18:9 fără rame. Cantitatea de memorie RAM va fi de 8GB – o altă raritate în domeniu, în timp ce spațiul de stocare intern va fi de 128GB. Este foarte probabil ca varianta cu 6GB RAM și 64GB interni să iasă din ecuație.

OnePlus 5 a fost lansat anul acesta cu două camere principale de 16 megapixeli. Dacă va ajunge să includă două camere de 20 de megapixeli, pe lângă faptul că vom avea parte de niște fotografi impresionante, ar reprezenta și o premieră în industrie. În plus, are mari șanse să vină preinstalat cu Android 8.0 Oreo.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele