Noul all-in-one de gaming de la Dell se bazează pe procesoarele AMD Ryzen

Noul all-in-one de gaming de la Dell se bazează pe procesoarele AMD Ryzen

Specificațiile noilor procesoare AMD Ryzen sunt impresionante pe hârtie, dar cei de la Dell le-au integrat într-o nouă serie de all-in-one-uri pentru a profita de ele.

În cadrul Computex 2017 ce se desfășoară în aceste zile la Taipei, mai multe companii reprezentative din tech au venit la înaintare cu noutățile lor pentru acest an. În cazul celor de la Dell, este vorba de o serie de all-in-one-uri și desktop-uri destinate celor care cochetează cu plăcuta activitate de gaming.

Cu numele complet de Dell All-in-one Inspiron 27 700, noul all-in-one de la Dell îți atrage atenția printr-un detaliu care este din ce în ce mai des trecut cu vederea de producătorii de sisteme. Acesta este unul dintre puținele PC-uri de acest tip ce poate fi upgradat cu ușurință de către utilizator în funcție de nevoie și de buget chiar și după achiziția inițială.

În ceea ce privește configurația standard, toate all-in-one-urile din seria Inspiron 27 700 vor fi construite în jurul unor soluții de procesare AMD de ultimă generație. Asta înseamnă că mecanismul de marketing al celor de la AMD a dat rezultate și sunt șanse destul de mari ca Dell să fie prima dintr-o serie numeroasă de companii ce cochetează cu procesoarelee Ryzen și GPU-urile Radeon RX.

Fiecare Inspiron 27 700 se va ascunde în spatele unui panou de 27 de inci cu o ramă foarte subțire intitulată InfinityEdge. Astfel, ai șanse mult mai mari să te poți concentra pe conținutul care te interesează. Modelul de bază costă 1000 de dolari și folosește un procesor AMD Ryzen 5 1400 și un GPU Radeon RX 560 cu 4GB de memorie dedicată. Cu 300 de dolari în plus, săriți la un octa-core Ryzen 7 1700 și o placă video Radeon RX 580 cu 8GB memorie. Alții 200 de dolari în plus se reflectă într-un panou 4K cu suport pentru HDR. Suportul pentru Full VR este inclus.

Pe viitor, vă puteți schimba procesorul acasă cu condiția să investiți într-un alt CPU pe platformă AM4. Cei de la AMD au promis că vor folosi această interfață cel puțin până în 2020.