Dell XPS 27 AIO te uimește cu 10 boxe și un panou 4K

Dell XPS 27 AIO te uimește cu 10 boxe și un panou 4K

Cei de la Dell reușesc să fie foarte originali când vine vorba de sisteme all-in-one, iar noul Dell XPS 27 AIO cu 10 difuzoare și un ecran 4K nu este o excepție.

Începe să devină imposibil să te gândești la achiziția unui sistem desktop pentru acasă fără să cochetezi destul de mult cu un all-in-one. Acest segment de piață a ajuns să includă în ultimii ani unele dintre cele mai atractive creații, fără să implice vreun compromis de performanță. Mai mult decât atât, s-ar putea să găsești un all-in-one cu o combinație de dotări hardware și design pe care pur și simplu nu o poți să pui mâna în alt format.

HP, Microsoft sau Apple sunt doar câteva companii care ies în evidență prin all-in-one-uri. În schimb, cu lansările de la CES 2017, este evident că Dell face eforturi serioase pentru a deveni lider de piață în acest domeniu. În definitiv, nimeni nu mai oferă un sistem all-in-one precum Dell XPS 27 AIO cu 10 difuzoare a câte 50W amplasate în jurul și în spatele ecranului de 27 inci cu o rezoluție nativă 4K Ultra HD sensibil la atingere. Ecranul de tip Infinity Edge cu o ramă aproape inexistentă reușește să afișeze 100% din standardul Adobe RGB. Pentru o experiență audio imersivă a fost consultat producătorul audio Jack Joseph Puig, câștigător al premiului Grammy.

În ceea ce privește configurația hardware, aceasta va varia destul de mult în funcție de buget, dar vă puteți aștepta la procesoare Intel Core de generația a șasea completate de o cantitate de memorie RAM foarte generoasă. Pentru mediile corporate, un sistem identic din punct de vedere estetic va fi Dell Precision 5720 AIO, doar că acela va include procesoare Intel Xeon și o placă video Radeon Pro împreună cu o certificare ISV workstation.

Noul Dell XPS 27 AIO va fi disponibil până la finele acestei luni la un preț ce începe de la 1500 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo