Noile PC-uri All-in-One de la Acer vin cu memorii Intel Optane și grosimi foarte mici

Noile PC-uri All-in-One de la Acer vin cu memorii Intel Optane și grosimi foarte mici

Acer U27 și Z24 sunt cele mai noi PC-uri All-in-One de la Acer și ele vin cu câteva funcții surprinzătoare și un design ultrasubțire, potrivit unui comunicat remis Playtech.ro.

Acer U27 și Z24 sunt echipate cu procesoare Intel Core de generația a șaptea și, opțional, pot veni cu Intel Optane, SSD-urile care pot funcționa și pe post de RAM abia lansate de către cei de la Intel.

Acer U2 vine cu un sistem de răcire special, numit LiquidLoop, care asigură funcționarea silențioasă chiar și atunci când vine vorba de sarcini complexe. Tehnologia LiquidLoop utilizează evaporarea și condensarea lichidului pentru a transporta și disipa căldura, asigurând funcționarea în parametri optimi a procesorului. Aspire U27, câștigător al premiului iF Design 2017, are un șasiu impresionant de 12 mm (0.5 inci) și un suport metalic elegant. Cu un display Full HD de 27 inch și un subwoofer special conceput care oferă un bas profund și puternic, acest sistem All-in-One oferă divertisment performant.

Aspire Z24, cu display de 23,8 inch, este chiar mai subțire, având o grosime de numai 11mm (0,4 inci). Modelul are o carcasă frumoasă, fiind un element elegant și potrivit în orice încăpere. Acesta este disponibil cu grafică NVIDIA GeForce 940MX, oferind o putere suplimentară pentru o gamă largă de activități, împreună cu unitatea optică din dotare.

Aspire U27 și Aspire Z24 au tehnologia Acer ExaColor care corectează culorile și ajustează contrastul, pentru o calitate precisă a imaginii. În plus, Aspire U27 și Aspire Z24 includ tehnologia Acer BlueLightShield, care reduce emisia de lumină albastră și poate ajuta la reducerea solicitării ochilor, în timp ce tehnologia Acer Flickerless reduce oboseala ochilor.

 

Un suport inteligent de gestionare a cablului din piele păstrează spațiul de lucru aerisit și ordonat, în timp ce un ecran care se înclină de la -5 la 25 de grade permite ajustarea ușoară a unghiurilor de vizualizare, pentru confort maxim în timpul navigării, vizionării filmelor sau apelurilor video. Ambele sisteme rulează Windows 10.

Acer Aspire U27 va fi disponibil în EMEA din mai, la prețuri de la €1,299. Acer Aspire Z24 va fi disponibil în EMEA din iunie, la prețuri de la €749.

Citește și: