Netflix pregătește un serial derivat din House of Cards

Netflix pregătește un serial derivat din House of Cards
Nicoleta Apostol
Nicoleta Apostol
16:54 03.11.2017

Netflix anunță că va crea un nou serial, derivat din House of Cards, după ce au renunțat la acesta, din cauza scandalului cu Kevin Spacey.

Deși Netflix și-a motivat intenția de a renunța la House of Cards, una dintre cele mai importante producții ale serviciului de streaming, și nu l-a acuzat, în mod direct, pe Kevin Spacey de întorsătura pe care a luat-o serialul, mulți nu sunt de aceeași părere. Kevin Spacey este acuzat că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, a agresat sexual un minor în vârstă de 14 ani. Vesta a dat peste cap mulți cinefili, și nu numai, mai ales că minorul cu pricina este și el actor, Anthony Rapp, cunoscut din filme de succes ca Star Trek:Discovery.

În orice caz, succesul de care se bucură House of Cards nu poate fi lăsat de izbeliște și Netflix știe asta. Astfel, Netflix pregătește un serial derivat, sau spin-ff, din House of Cards. Variety informează că Netflix se află în faza incipientă a noii producții, care va avea la bază tot universul politicii și al conspirațiilor și trădărilor cuplului Frank și Claire Underwood, roluri interpretate de Kevin Spacey și Robin Wright.

Încă nu s-a decis ideea principală de la care pleacă și în jurul căreia se va învârti acțiunea, însă una dintre ele îl vizează pe consilierul politic Doug Stamper. O astfel de producție este binevenită, mai ales că House of Cards se va sfârși cu cel de-al șaselea sezon în 2018.

Deși oficialii Netflix afirmă că scandalul în care este implicat Harvey Spacey nu are nicio legătură cu finalizarea bruscă a serialului de mega succes House of Cards, ceva nu se leagă, iar semne de întrebare vor tot exista. Anthony Rapp a dezvăluit că Spacey l-a hărțuit în 1986, când avea 14 ani. Aparent, trauma suportată nu i-a dat liniște în tot acest timp. În price caz, Harvey Spacey și-a cerut scuze, în același timp în care a dezvăluit și că este homosexual, de aici și confuzia oamenilor. Mulți consideră că Spacey și-a dezvăluit orientarea sexuală, doar pentru a creea o diversiune.

Astfel, Netflix și Media Rights Capital, producătoarea serialului, au decis să dezvăluie, cam în același timp, și că House of Cards nu mai are continuitate după cel de-al șaselea sezon. E puțin ciudat, da.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Variety