Netflix pregătește un serial derivat din House of Cards

Netflix pregătește un serial derivat din House of Cards

Netflix anunță că va crea un nou serial, derivat din House of Cards, după ce au renunțat la acesta, din cauza scandalului cu Kevin Spacey.

Deși Netflix și-a motivat intenția de a renunța la House of Cards, una dintre cele mai importante producții ale serviciului de streaming, și nu l-a acuzat, în mod direct, pe Kevin Spacey de întorsătura pe care a luat-o serialul, mulți nu sunt de aceeași părere. Kevin Spacey este acuzat că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, a agresat sexual un minor în vârstă de 14 ani. Vesta a dat peste cap mulți cinefili, și nu numai, mai ales că minorul cu pricina este și el actor, Anthony Rapp, cunoscut din filme de succes ca Star Trek:Discovery.

În orice caz, succesul de care se bucură House of Cards nu poate fi lăsat de izbeliște și Netflix știe asta. Astfel, Netflix pregătește un serial derivat, sau spin-ff, din House of Cards. Variety informează că Netflix se află în faza incipientă a noii producții, care va avea la bază tot universul politicii și al conspirațiilor și trădărilor cuplului Frank și Claire Underwood, roluri interpretate de Kevin Spacey și Robin Wright.

Încă nu s-a decis ideea principală de la care pleacă și în jurul căreia se va învârti acțiunea, însă una dintre ele îl vizează pe consilierul politic Doug Stamper. O astfel de producție este binevenită, mai ales că House of Cards se va sfârși cu cel de-al șaselea sezon în 2018.

Deși oficialii Netflix afirmă că scandalul în care este implicat Harvey Spacey nu are nicio legătură cu finalizarea bruscă a serialului de mega succes House of Cards, ceva nu se leagă, iar semne de întrebare vor tot exista. Anthony Rapp a dezvăluit că Spacey l-a hărțuit în 1986, când avea 14 ani. Aparent, trauma suportată nu i-a dat liniște în tot acest timp. În price caz, Harvey Spacey și-a cerut scuze, în același timp în care a dezvăluit și că este homosexual, de aici și confuzia oamenilor. Mulți consideră că Spacey și-a dezvăluit orientarea sexuală, doar pentru a creea o diversiune.

Astfel, Netflix și Media Rights Capital, producătoarea serialului, au decis să dezvăluie, cam în același timp, și că House of Cards nu mai are continuitate după cel de-al șaselea sezon. E puțin ciudat, da.

Citește și:
Sursa: Variety