Netflix: Noul serial îți arată cum gândesc criminalii

Bianca Prangate
18:25 11.10.2017

Netflix va lansa, curând, o nouă dramă, Mindhunter, bazată pe o poveste reală, care se va alătura celorlalte seriale de succes lansate de companie în acest an.

Serialul Mindhunter al Netflix, care va fi lansat pe 13 octombrie, urmărește povestea a doi agenți FBI din anii ’70, după cum relatează Inverse. Aceștia încearcă să discute cu cei mai mari criminali în serie aflați în pușcărie, pentru a înțelege mai bine mecanismele psihologice din spatele unor asemenea masacre. Tema macabră este echilibrată însă de trailerul cu substraturi de amuzament.

Deși serialul Netflix produs de David Fincher nu este tocmai o comedie, trailerul îl atrage pe privitor cu ușurință în mrejele sale. În el putem vedea, pe fundalul melodiei Psycho Killer a trupei Talking Heads, criminali în serie, precum și flashbackuri ale crimelor lor. Totuși, atenția rămâne centrată pe agenții Holden Ford și Bill Tench, interpretați de Jonathan Groff, respectiv Holt McCallany, care nu sunt susținuți de șefi să continue cu încercarea de a intervieva criminali. Perechea este inspirată de agenții reali John E. Douglas și Robert K. Ressler.

Până când Mindhunter va fi lansat, utilizatorii Netflix se pot bucura de un serial care împrăștie aceeași atmosferă întunecată, specifică genului. Ozark este unul dintre cele mai bune seriale lansate în 2017 pe Netflix și îl are în centru pe Marty Bride, un consultant financiar.

Bride se trezește în situația de a se muta cu familia dintr-o suburbie din Chicago într-un resort de vară din Munții Ozark. Mutarea este o alegere inevitabilă pentru Bride după ce o schemă de spălare de bani merge prost și este nevoit să își plătească datoriile către un cartel mexican de droguri. Ozark știe să surprindă și să îți injecteze adrenalină în vene, punându-te față în față cu situații al căror deznodământ poți paria că îl știi și demonstrându-ți că te-ai înșelat.

Etichete:
loading...