Netflix aduce schimbări importante aplicației de Android

Netflix aduce schimbări importante aplicației de Android

Netflix, cel mai popular serviciu de streaming, testează o reproiectare aplicației Android, să nu te plictisească cu acelați ”peisaj”.

Un utilizator Reddit a scos la iveală planurile pe care Netflix le pregătește la final de an. Deși nu sunt multe capturi de ecran cu care ți-ai putea face o imagine clară a noii aplicații de pe Android, poți vedea câteva detalii despre cum va arăta și care sunt modificările pe care le va aduce noua versiune.

Din ceea ce se vede, toate butoanele au fost mutate în partea de jos, inclusiv cele de Home, Căutare, Descărcări și Profilul meu. Poate că mutarea butoanelor nu este tocmai revoluționară și nu va schimba cu mult ceea ce ai văzut deja, dar utilizatorul adaugă că aplicația va avea și o opțiune de „Skip Intro” și „Skip Recap” (opțiuni disponibile în versiunea web), un hub cu notificări, dar și o secțiune dedicată, ca „Lista mea”, unde-ți salvezi ce ai nevoie.

Numărul versiunii menționate este 5.10.1 (cod 25262), deci după asta ar trebui să te uiți când va fi oficială. În orice caz, Netflix este un exemplu bun când vine vorba de actualizat aplicațiile. De cealaltă parte este HBO cu aplicația serviciului Go la o calitate care lasă de dorit și pentru 2015, nu doar prezent. Nu poți descărca offline, nu poți trece peste intro, iar stabilitatea este ceva de dorit, nicidecum livrat.

Că tot vorbim de Netflix, serviciul de streaming a scos catalogul pentru noutățile lunii decembrie. Lista cu filme și seriale o găsești pe PLAYTECH, în cazul în care vrei ca zilele să se scurgă mai repede până la Crăciun și, cu siguranță, până atunci va mai scoate câte ceva din mânecă, că doar așa ne-a obișnuit.

Sursa: Droid Life