Google și Netflix au făcut o înțelegere ca să te uiți la filme gratis

Google și Netflix au făcut o înțelegere ca să te uiți la filme gratis

Google a bătut palma cu Netflix ca tu să te bucuri gratuit șase luni de de serviciul de streaming. Ideea e că tot trebuie să scoți niște bani din buzunar ca să profiți de ofertă.

Puține lucruri sunt gratuite în viață, dar, și când sunt, ele tind să fie destul de mediocre. Din fericire, acest lucru nu se aplică și cazul Google. Ultimele bonusuri oferite de companie includ un abobament gratis Netflix, timp de șase luni.

Dacă deții un Google Pixelbook sau Samsung Chromebook Plus/Pro, ai termen până pe 31 decembrie 2017 să-ți revendici cele șase luni de Netflix gratuit. Bine, nu economisești cine știe ce, ținând cont că un abonament lunar Netflix pentru două ecrane și rezoluție full HD costă în jur de 12 dolari pe lună, deci în șase luni ai strânge 66 de dolari, dar, hei, e gratis, ce mai contează.

Ține minte că oferta nu este rambursabilă în numerar, în conformitate cu legea aplicabilă, și nu poate fi schimbată pentru abonamentele cadou de la Netflix. Oferta trebuie revendicată prin site-ul dedicat Atât utilizatorii noi, cât și cei existenți deja pot profita de acest lucru și, dacă ești abonat în prezent la un plan mai scump, cei 66 de dolari vor fi utilizați ca un credit pentru facturile tale lunare. S-ar putea ca un Chromebook să nu fie ceea ce cauți, dar poate fi folosit decent drept laptop secundar sau ca unul ultraportabil pentru deplasări.

Odată ce ai terminat cu asta, nu uita să tragi cu ochiul și la celelalte promoții pe care le rulează compania, ca mașini gratuite Asphalt 8, un credit Google Play de 20 de dolari, spațiu de stocare Google Drive de 100 GB timp de doi ani sau 90 de zile Play Music.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: